За ґрати відправили чоловіків, які хотіли здати хмельничанку в трудову експлуатацію

За ґрати відправили чоловіків, які хотіли здати хмельничанку в трудову експлуатацію
Фото ілюстративне
  • Аби відпрацювала борг, двоє чоловіків хотіли вивести 21-річну дівчину за кордон.

Влітку 2017 року двоє чоловіків планували продати дівчину в бордель. Один з них вимагав у дівчини гроші, які вона у нього позичила. Нібито він дав їй 40 тисяч гривень на лікування матері. Але вона не могла знайти коштів, аби віддати. Чоловіки погрожували їй. Аби відпрацювала борг, вирішили вивезти її до сусідньої Польщі. Вони навіть оформили для неї документи для виїзду за кордон. Аби не втекла у неї відібрали документи, гроші та телефон.

Одного з чоловіків спіймали тоді, коли він намагався перетнути з дівчиною кордон на пропускному пункті "Ягодин". Іншого затримали у Нетішині.  

  • "Знаючи про уразливий соціальний стан дівчини – відсутність стабільного заробітку та хворобу матері, зловмисники створили умови матеріальної залежності від них. Коли потерпіла була у повному розпачі, чоловіки шляхом вербування змусили її виїхати на роботу", - йдеться у повідомленні Хмельницької обласної прокуратури.

У ході проведених обшуків у підозрюваних вилучили документи потерпілої, боргову розписку останньої та інші речові докази.

Відео дня

Як повідомили у прокуратурі 2 березня, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаних осіб у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 149 (вербування та переміщення людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Вироком Ізяславського районного суду за вчинене засудженим призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Читайте також: Суд покарав мешканця Хмельниччини, який принижував та залякував доньку співмешканки 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up