За кров на банках хмельницьким свободівцям може світити до трьох років тюрми

За кров на банках хмельницьким свободівцям може світити до трьох років тюрми
Кримінальне провадження щодо пошкодження фасадів банків у центрі Хмельницького "ВТБ" та "Сбербанк России" відкрили за фактом навмисного пошкодження майна.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом навмисного пошкодження майна в межах статті 194, ч.1 ККУ встановлюються очевидці події та особи, які причетні до даного правопорушення.

Санкція статті: штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відео дня
> Нагадаємо, російські банки "ВТБ" та "Сбербанк России", що знаходяться по Кам’янецькій, свободівці розмалювали та закидали фарбою і кров"ю. На місці події міліція нікого не затримала.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Придурки! Через эти банки я отправляю деньги в Украину родным. И это называется новой демократией и "свободой". Лучше бы шли работать. А то громить все мастера.
  • Anonymous

    А в банкоматах наші українські гривні, а ці свободівські виродки заляпали їх кров'ю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up