Застав кохану в ліжку з іншим та проломив тому череп сокирою: деталі любовної драми на Хмельниччині

Застав кохану в ліжку з іншим та проломив тому череп сокирою: деталі любовної драми на Хмельниччині
  • Чоловік вийшов із колонії, а коли прийшов до своєї коханої, то застав у її ліжку іншого.
  • А далі сталося страшне...

Кривава драма розгорнулася вночі 7 серпня в одному із будинків в Ізяславі. Людей розбудив несамовитий крик жінки та грюкання дверей. У квартирі номер шість розгорілося щось страшне. Сусіди досі із жахом пригадують ті події. В результаті – з оселі виносять жертву із розрубаною головою. На черепі 30-річного чоловіка не було живого місця, йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Що ж сталося тієї ночі?

Згодом усі дізнаються, що причиною усього жаху стали ревнощі та нерозділене кохання. Данило, який нещодавно вийшов із колонії, повернувся до своєї коханої Оксани, але там він застав її в ліжку з іншим. Чоловік схопив сокиру та почав бити нею 30-річного Сергія. Жінка кричала та кликала на допомогу. Крики були такими, що на вуха піднялися не лише сусіди, але й мешканці будинків поруч.

Відео дня

  • "Кричали, вона до мене стукала... але я не відкривала. Викликала поліцію", - розповідає сусідка Діна Тимофіївна.

Сусіди кажуть, уся біда в тім, що Оксана зловживала наркотиками і часто міняла коханців. Натомість Данило хотів несамовито повернути свою кохану.

Коли до квартири зайшли правоохоронці, усе довкола було в крові, у квартирі було повно пустих пляшок. Самого Данила шукали недовго. Він ховався у друзів неподалік. Весь його одяг був залитий кров'ю. У скоєному чоловік зізнався.

  • "Фігурант відразу зрозумів чому ми прийшли... Спротиву він не чинив", - розповів Іван Рижак старший слідчий Ізяславського відділення поліції.

У якому стані потерпілий

Після першої операції Сергія доставили у нейрохірургічне відділення обласної лікарні. Медики кажуть йому дуже пощастило. Наразі він перебуває у лікарні.

Що ж до його кривдника, то йому вже оголосили про підозру за злочин, передбачений частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • Литвиненко Александр

    Могли бы на день раньше выпустить.,и не застал.А так опять назад.глупый поступок,из за шмары назад на нары....
  • Олег Породько

    МОЛОДЕЦЬ ТАК З ТАКИМИ І ТРЕБА!!!
  • Ковалик Анна

    Чужа сім’я темний ліс . Немає життя ліпше розвестися . І всім буде добре. Хто каже того правда.
  • Виталий Кравченко

    Обоих отпиздить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up