Засудили 33-річного чоловіка, який грабував хмельничан

Засудили 33-річного чоловіка, який грабував хмельничан
  • Одного разу чоловік представився газовиком і пограбував хмельничанку.
  • Загалом таких епізодів було кілька. 

На рахунку хмельничанина - кілька крадіжок. Як виявилось, він вже має кримінальне минуле. 

Спочатку чоловік пограбував 64-річну жінку на Гречанах. Трапилось все 13 лютого на вулиці Північній. Він підійшов до місцевої жительки, вирвав із рук сумку, в якій був телефон, пенсійне посвідчення і гроші, а тоді втік. Пенсіонерка звернулась за допомогою перехожих. А ті викликали поліцію. 

Знайшов грабіжника кінолог зі службовим собакою. Пес Граф взяв слід і привів поліцейського до підозрюваного, який ховався неподалік. 

Відео дня

Як зазначають в поліції, правопорушником виявився 33-річний хмельничанин. На той момент в суді вже розглядали кримінальне провадження по розбою, де він був фігурантом. Його затримали, а вкрадені речі вилучили. 

Під час розслідування встановили також, що він причетний ще до кількох злочинів. Зокрема, напередодні навідався до квартири хмельничанки, представившись газовиком. Мовляв, йому треба перевірити пломби газового лічильника. Так з помешкання він вкрав мобільний. 

А через кілька днів чоловік пограбував 80-річного чоловіка. В нього він поцупив телефон прямо у під’їзді багатоповерхівки. 

Суд визнав його винним у вчиненні крадіжки та двох грабежів в умовах воєнного стану. Його засудили до 9 років за ґратами.

Читайте також:

У Хмельницькому районі судитимуть чоловіка, який в аптеці штрикнув знайомого ножем

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up