Чоловіки у білих сорочках і жіночих халатах. Унікальні світлини з виставки

Чоловіки у білих сорочках і жіночих халатах. Унікальні світлини з виставки
  • У Хмельницькому презентували фотопроект "Чоловік про жінку".
  • Чоловіки висловили уявлення про жінок, обмежуючись мімікою.
  • На світлинах приміряли два образи - у шовкових халатах та у класичних білих сорочках.

 

Автором такого унікального фотопроекту є Інна Шинкаренко, хмельничанка за походженням, яка зараз проживає у Львові. За освітою математик, психотерапевт та вільний фотограф. Даний фотопроект починався з жінок, а знайшов своє продовження серед чоловіків.

Спочатку чоловіки, фотографуючись у білій чоловічій сорочці, зображали мужність та силу. А за другим разом їм треба було сфотографуватися в жіночому домашньому халаті. Перед ними стояло завдання - зобразити свої враження про жінок, обмежуючись жестами, поглядами, мімікою. Кожен з чоловіків зображав власне уявлення про жінку.

Відео дня

- Насправді, це є друга частина проекту. В першій частині я знімала жінок у двох образах: жіночому і чоловічому. І якось це питання найчастіше звучало: чи будуть чоловіки у двох образах? Мені стало цікаво, бо чоловіки по-іншому привідкривали жіночий образ і через це я захопилася. Початково, я задавалася питанням в першому проекті, яка є жінка? І шукала відповідь на це питання, контактуючи з іншими жінками. Побачила, що є дві яскраві протилежності в характері і вони обидві є частиною цієї жінки: жіноча дуальна частина і чоловіча. Відповідно я почала там, а продовжила тут, - поділилася Інна Шинкаренко.

Після переодягання в жіночий одяг, кожен з задіяних у проект чоловіків одразу змінювався. Відкривалися такі риси, які учасники не показували публічно. Автор проекту вибрала жіночий халат, оскільки цей одяг є нейтральним і не відволікатиме від самої ідеї.

- Мені важливо було, щоб акцент був власне на емоціях, як змінюється обличчя після переодягання.Що цікаво, що зміни відбувалися в кожного з них, коли вони переодягалися, проявлялися такі риси не дуже публічні, не дуже характерні, які вони берегли для себе. Це була можливість побути іншим, - каже Інна Шинкаренко.

До проекту були задіяні навіть відомі чоловіки, які успішно зобразили ряд психологічних фотопортретів, серед яких були такі чоловіки, як: львівський художник, дизайнер Ярко Філевич, Микола Береза актор, директор театру ім. Л. Курбаса зі Львова, Юрій Гнатковський співак, директор Палацу Мистецтва зі Львова, Сергій Петлюк львівський художник.

Виставку можна відвідати у Хмельницькому обласному художньому музеї (вулиця Проскурівька,47) до 25 березня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up