Драма, пантоміма та сучасні танці: хмельничанам кличуть на виставу "Lands end"

Драма, пантоміма та сучасні танці: хмельничанам кличуть на виставу "Lands end"
  • Унікальну виставу у стилі "новий цирк" покажуть 16 листопада в приміщенні ГО "Центр розвитку театру "Час Т".
  • Усіх запрошують приєднатися до перегляду.

Хмельничан запрошують провести вечір п'ятниці в затишній атмосфері, за спогляданням унікальної вистави "Lands end".  Показ відбудеться 16 листопада в приміщенні ГО "Центр розвитку театру "Час Т".

Як зазначають організатори, вистава пройде у жанрі "новий цирк", який поєднує драму, пантоміму, сучасний танець, візуальні мистецтва і цирк.

"Край Землі (Lands end) - це спектакль зрозумілий будь-якому глядачеві на будь-якому краю землі, бо вистава їде абсолютно без слів. Можна подумати, що "край землі" означає "кінець світу". Але не все так сумно - бо герої подорожують не по життю, а по сновидіннях".

Відео дня
blockquote>

Початок показу о 18.00. Вхід по програмі «Pay what you want». Адреса: вулиця Проскурівського Підпілля, кімната 36.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up