Концерти лютого: ТОП найочікуваніших виступів у Хмельницькому

Концерти лютого: ТОП найочікуваніших виступів у Хмельницькому
  • Кумир "вовчиць", запальні "Антитіла" та етно від "Даха Браха" - усе це чекає хмельничан уже цього місяця.
  • Це просто не можна проґавити!

 

- 7 лютого  хмельничан запрошують на концерт "НАШ ГІСТЬ: диригент Віктор Плоскіна". Захід пройде в обласній філармонії, початок о 18:30. Деталі ТУТ.

  • Віктор Плоскіна - головний диригент Київської опери, заслужений артист України. Закінчив Львівську державну консерваторію ім. М.Лисенка (1993). У 1998 став лауреатом І премії Другого Національного конкурсу диригентів імені С.Турчака (Київ).

- 8 лютого зустрічайте у Хмельницькому — Борис Гребенщиков і група «Акваріум». Вони виступлять в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького, початок о 19:00. Деталі ТУТ.

Відео дня
  • Нова програма БГ і групи «Акваріум» називається «Двері Трави» - на честь його однойменної пісні, яка в 2017 році вийшла в абсолютно новому аранжуванні. Сам Борис Борисович не раз зізнавався, що саме цю пісню, написану дуже давно, йому не вдавалося виконати правильно і точно. І лише коли «Акваріуму» виповнилося 45, а сам БГ наблизився до 65-ти, знайшлося справжнє і справжнє звучання.

- 15 лютого у Хмельницькому відбудеться концерт гурту "Антитіла". Хлопці представлять свій альбом "Hello".

Місце: обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького.

  • Антитіла - український поп-рок гурт з Києва, що виник 2008 року. Лідером гурту є Тарас Тополя. У репертуарі гурту є пісні українською, англійською та російською мовами.

- 18 лютого у Хмельницькому виступить Олег Винник з концертом "Безумна любов". Концерт відбудеться в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького. На концерті прозвучать добре відомі та зовсім нові пісні виконавця.

Нагадаємо, квитки на виступ Винника розкупили з мега швидкістю. Тому для тих, хто не зможе потрапити на концерт улюбленого артиста або ж захоче почути його знову, влаштують додатковий концерт.

- 22-го лютого в обласній філармонії відбудеться концерт ДахаБраха, початок о 19:00. Деталі ТУТ.

  • Три дівчини і хлопець видають вражаюче потужний етно-хаус. Водночас їхні пісні є покликом предків, небувалим за силою і драйвом, вони складні, мають багато прихованих сенсів. І слухачі з неприхованим задоволенням підтверджують це.

- найшвидший у світі піаніст та композитор українського походження — Любомир Мельник презентує у Хмельницькому з новий альбом "Fallen Trees". Концерт Любомира Мельника пройде 24 лютого в обласній філармонії, початок о 19:00. Деталі ТУТ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up