Куди піти у вихідні 28 та 29 липня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 28 та 29 липня. ВСІМ рекомендує

Попереду останні липневі вихідні. У Хмельницькому в ці дні проведуть велопарад для жінок, покажуть безкоштовний фільм та влаштують дискотеку під відкритим небом тим, кому "за…".

28 липня. Субота

8:00 - Ранкова йога на Даху

Традиційно, з початку травня, проводять ранкову йогу ДАХу. При дощику занять немає. Але в сонячний ранок чекають усіх охочих. 

17:00 - Безкоштовне кіно 

Відео дня

В арт-центрі MASLO, що на Старокостянтинівському шосе, 20/3, пройде безкоштовний кінопоказ фільму "Найкраща пропозиція". У головній ролі італійської драми Джеффрі Раш. Це цікава стрічка про кохання у світі аукціонів та антикваріату. Історія розвивається навколо ексцентричного директора дому аукціонів. Глядачів чекає неочікувана кінцівка. Ця стрічка варта перегляду.

17:00 - міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

Щосуботи біля кінотеатру Шевченка. Розваги для дітей продовжуються. До участі запрошують всіх бажаючих.

Вечірки

20:00 - DJ'S NIGHT 
Вечірка пройде у ПаПаПабі  

22:00Saturday night dj Aleka 
Вечірка у нічному клубі Сахар 

29 липня. Неділя 

08:30-15:00 - Велогонка "Критеріум"

Відбудеться велогонка під назвою "Критеріум". Захід орієнтований на молодь. Участь прийняти зможуть:

  • юнаки - 40 км, дівчата - 30 км, молодші юнаки - 30 км, молодші дівчата - 20 км.

Участь безкоштовна. Збір учасників на майдані о 8:00. Маршрут: майдан Незалежності – вул. Гагаріна – вул. Грушевського – вул. Володимирська – Майдан Незалежності. 

17:00 - Велопарад "Леді на Велосипеді"  

Кілька разів дівочий велопарад переносили через погану погоду. На цей раз організатори сподіваються, що заїзд таки відбудеться. Цьогорічна тематика - бантики. Кожна учасниця повинна оздобити велосипед чи одяг бантиками. Збір біля кінотеатру Шевченка. 

18:00 Ретро-вечірка «Для тих, кому за…»

У Хмельницькому проведуть ретро-вечірку під назвою "Для тих, кому за…" Захід відбудеться біля скверу ім. Т. Г.  Шевченка. Вхід вільний.

19:00 - міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців

"Нестримний потік" біля кінотеатру Шевченка.  Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

19:00 - концерт гурту MORJ 

Концерт пройде 29 липня у байк-клубі "Hot Club". 

Постійно діючі виставки

Хмельницький обласний художній музей запршує поринути у світ мистецтва. Деталі - ТУТ

  • Полістилізм сучасного мистецтва 
  • Змістовність абстрактного живопису

Уся афіша Хмельницького на найбільшому сайті з анонсами подій Moemisto.ua

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up