Куди піти у вихідні 30-31 березня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 30-31 березня. ВСІМ рекомендує
  • Сидиш вдома і не знаєш, чим зайнятися у вільні вихідні? Для тебе у місті запланували багато цікавого.

  • Можеш сходити з друзями на концерт чи вечірку, відчути себе конструктором роботів або ж поринути у світ прекрасного.

  • Усі ці та інші цікавинки - у традиційній афіші від vsim.ua.

Субота, 30 березня

10:30 - Дитяча вистава “Бебі - бумм! Знайомство” у Хмельницькому обласному академічному театрі ляльок “Дивень”.

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на виставу "Бебі - бумм! Знайомство".

11:00-20:50 - Матчі футзальної Преміум-ліги у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 9.

Відео дня
Фото із сайту Асоціації міні-футболу Хмельницької області

11:00 - Зустріч з психологом “Як створити гармонійні стосунки” у ГО “Бути жінкою”. Вхід: 300 грн.

Якщо у Вас хоч раз виникали ПИТАННЯ типу: “Чому моя кохана людина так поводиться зі мною?” “Чи є мій партнер моєю другою половинкою?” “Чому ми не можемо знайти спільної мови?” ВІДПОВІДІ на ці та багато інших, хвилюючих Вас питань щодо ГАРМОНІЙНИХ СТОСУНКІВ чоловіка та жінки, Ви зможете ОТРИМАТИ на ЗУСТРІЧІ з психологом, нумерологом, тілесним терапевтом Сяйво Віктором Анатолійовичем.

12:00 - Майстер-клас із акварельного живопису в Арт-центрі "MASLO". Вхід: 200 грн.

Малюватимуть пейзаж. Тривалість- 2,5 години. Авторка - Нікішенко Ольга.

12:00 - Дитяча вистава «Їжачок-малючок» у Хмельницькому обласному академічному театрі ляльок “Дивень”. Вхід: 28-30 грн.

Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху.

Фото ілюстративне. detivgorode.ua

14:00 - Пробне заняття "Грай словами - тренаж" у “Хмельничанці”. Вхід: 200 грн.

Якщо вам важко триматися впевнено перед великою аудиторією; якщо ви постійно програєте переговори тому що хтось краще вміє перехоплювати на себе увагу, якщо вам потрібно продавати, а ви маєте страх навіть запропонувати щось першим, якщо ви торговий агент, менеджер з продажу, керівник, адвокат, психолог, маркетолог, журналіст - вам варто спробувати цей тренаж.

14:00 - НеСерйозні бесіди про поезію у книгарні “Є”. Вхід вільний.

Захід приурочений всесвітньому дню поезії. Чи всі діти сумлінно вчать вірші? Часом буває дуже складно змусити школяра вивчити той чи інший поетичний твір. Адже для багатьох поезія залишається чимось незвичайним та навіть не дуже потрібним в житті. Але чи дійсно це так? Багато століть цей тип літературної творчості використовували для розкриття своїх почуттів: скільки щасливих зізнань було зроблено хлопчиками й дівчатами, скільки оспівано героїчних історій та народних балад!

16:00 - Цирк “Alazana під водою” в парку культури та відпочинку ім. М. Чекмана. Вхід: 120-130 грн.

Програма ALAZANA від цирку "Shekera" - це прогулянка квітучими джунглями, куди ви потрапите разом з фантастичними героями. Нова програма цирку "Shekera" - це фантастичні герої, які перетворять арену на квітучі джунглі ALAZANA та разом з дівчинкою-мрійницею Жизель і тропічним велетнем проведуть глядачів його найпотаємнішими стежками. Серед танцюючих фонтанів та водоспадів і навіть під дощем Єгипетські боги та мешканці міста ALAZANA відкриють для глядачів чарівний портал, дозволять доторкнутися до незнаного та магічного. Дівчинка, що живе у квітці, маги, фокусники грайливі екзотичні тварини та, звісно, клоуни вже чекають на глядачів у новій програмі "ALAZANA" цирку "Shekera".

16:00 - Волейбол. Чоловіча команда “Новатор” зіграє перший матч проти чернігівського СВК “Буреівісник-ШВСМ” у СК “Новатор” на Тернопільській, 13/4.

Фото ілюстративне з prosport.ua

16:00 - Майстер-клас "Тато+син" у Roboclub "Винахідник". Вхід: 200 грн.

Канікули - гаряча пора для нових вражень та емоцій! Отримай незабутні емоції разом з серією мега-крутих майстер-класів від Roboclub "Винахідник". На цьому майстер-класі є чудова можливість поринути у світ робототехніки та відчути себе справжньою командою інженерів-робототехніків. Вік діток - від 5 до 16.

19:30 - Акція “Година Землі-2019” на майданчику біля кінотеатру Шевченка. Вхід вільний.

30 березня Україна разом з усім світом відзначатиме наймасштабнішу природоохоронну подію, що була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF - Годину Землі. У цей день традиційно проходять різні екологічні акції.

21:00 - Вечірка до 1 квітня у ПаПаПаб.

«Первое апреля - никому не веря» знайомо кожному з дитинства, чи не так? А #папапаб вірити потрібно, тому що ми обіцяємо вам неймовірно запальну вечірку! І допоможуть нам у цьому хлопці із @perfect_boys_band, веселий та неймовірний @dmitro_veremchuk_ , а підхопить та продовжить нашу хвилю гумору та щастя наш @rewall_dj. Ви з нами?

Неділя, 31 березня

08:00-20:00 - Голосування на виборах Президента України. Перший тур.

10:00 - Виставка екзотичних тварин “Світ джунглів” у ТЦ “ЦУМ”. Вхід: 40-50 грн.

Виставка екзотичних тварин являє собою науково пізнавальний інтерес. Для всіх проводяться екскурсії, під час яких відвідувачам дається уявлення про різноманітність і красу тваринного світу, розповідається про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження цих екзотичних тварин.

Фото ілюстративне. pexels.com

11:30-13:30 - Матчі футзальної Преміум-ліги у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 9.

12:00 - Дитяча вистава "Чарівна лампа Алладіна" у Хмельницькому обласному театрі ляльок “Дивень”. Вхід: 28-30 грн.

Алладін - син бідного кравця. Після смерті батька мати з сином дуже бідували. Із далекого Магрибу приїжджає злий чаклун, котрий видає себе за брата покійного. Чародій допомагає родині, а все тому, що хоче, аби Алладін дістав йому масляну лампу з печери повної небезпек. Алладін потрапляє у пастку, випадково тре лампу й дізнається її таємницю, випустивши Джина. Джин допомагає Алладінові розбагатіти та навіть одружитися з донькою імператора.

13:00 - Майстер-клас "WeDo2.0" у Roboclub "Винахідник". Вхід: 100 грн.

На майстер-класі дітки вчаться збирати свого першого робота, якого потім програмують та тестують. Вікова категорія 6-9 років.

15:00 - Презентація книги Сергія Мартинюка "Капітан Смуток" у книгарні “Є”. Вхід вільний.

Різні світи, долі й усвідомлення, ніби нитки міфічних мойр, сплітаються у єдину історію з ліричною назвою — #КапітанСмуток. Нічні трамвайні тріпи з казковими красунями, пилюка незвіданих шляхів автостопу, розбиті обличчя й душі, повії-філософи на автозаправках, колишні жінки, первістки, пам’ять і забуття, любов та ненависть, минуле й майбутнє, слово… мовчання, бунт і смиренність… Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама — наче заново прожите життя.

15:30 - Майстер-клас "EV-3" у Roboclub "Винахідник". Вхід: 100 грн.

Драйвовий майстер-клас для дітей 10+, який закінчиться перегонами власностворених запрограмованих роботів).

Фото зі сторінки Roboclub "Винахідник" у Фейсбук

16:30 - Майстер-клас з програмування на Java для школярів у навчальному просторі “Vector”.

Допоможіть дитині обрати світле майбутнє та достойний рівень життя, відвідайте безкоштовний😎 майстер-клас з основ програмуванням на мові JAVA для школярів, з якого може розпочатися стрімка кар'єра в IT!

18:00 - Виставка Традиція. Made in Ukraine у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід вільний.

Виставка «Традиція. Made in Ukraine» (декоративний розпис з музейної колекції) експонується у музейній галереї «квARTира» в рамках проголошеного Року українського декоративного мистецтва.

19:00 - Виступ гурту "Фіолет" в антикафе “Друзі”. Вхід: 130 грн.

Гурт "Фіолет" вирушає у всеукраїнський акустичний тур, головною особливістю якого буде не лише музична, а й літературна складова концертів. На відміну від традиційних турів, які стали для гурту осінньою традицією, з акустикою "Фіолет" уже довгий час не мандрував Україною. Під час концертів слухачі матимуть нагоду послухати не лише відомі пісні гурту, а й чи не вперше почують вірші фронтмена "Фіолету" - Сергія Мартинюка, які ввійдуть до дебютної поетичної збірки музиканта. Трек-листи концертів складатимуть і найкращі пісні гурту за всі роки існування, й акустичні сингли з сольних проектів Колоса.

19:00 - Концерт гурту “Один в каное” у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 190-490 грн.

Гурт готує великий сольний концерт у Хмельницькому. "Один в каное" демонструє, як музика, яка відмовилась від атрибутів та стереотипів вітчизняного музичного бачення, знаходить свого слухача та збирає повні зали прихильників. Сила в простоті — такий мінімалістичний девіз втілений у всьому, що стосується цієї трійки — від інструментального діапазону до виконання композицій. Нове музичне звучання, глибокі та ліричні тексти не залишають байдужими навіть найвибагливіших слухачів. Наразі гурт займає перші сходинки музичних хіт-парадів, їхні пісні часто обирають для виступів на талант шоу України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up