Могилевська їде на Хмельниччину з виставою «Я вдома»

Могилевська їде на Хмельниччину з  виставою «Я вдома»
Фото з відкритих джерел
  • Дізнавайтеся, коли й де відбудеться показ та по чому квитки.

«Я вдома» - музична моновистава Наталії Могилевської, що другий сезон поспіль збирає аншлаги в Києві. У ній народна артистка України з успіхом дебютувала як актриса театру.

Насолодитися мистецьким творінням тепер зможе вся країна. У жовтні співачка вирушає в тур містами. На Хмельниччині дасть одразу два концерти: в  Кам’янець-Подільському й Хмельницькому.

Про що музична вистава

«Ця вистава виткана з реальних подій цієї війни, з мого життя, пережитих емоцій, - наголошує Наталія Могилевська. - Вірші та пісні, які народжувалися під час переїздів, концертів та зустрічей з військовими, пораненими та людьми, які постраждали від окупації. Інколи, сьогодні нам всім потрібно мати змогу дати волю своїм емоціям, визволити себе від гнету почуттів, які дуже тиснуть. Повинно бути місце, де ми можемо поплакати, поговорити та почути того, хто тебе розуміє. Дати волю ненависті, болю, коханню та ніжності, яких теж на війні багато».

Відео дня

Від самого початку повномасштабного російського вторгнення співачка залишалася в Києві. Переконана: народні артистки повинні бути з народом!

Тому співала в метро, що слугувало бомбосховищем, займалася волонтерством, відвідувала шпиталі, допомагала дитбудинкам і прихисткам для літніх людей, переселенцям і …писала пісні, присвячуючи їх боротьбі з окупантами.  

Побачене, почуте, пережите вилилося не просто в слово й мелодію, а ціле драматургічне дійство, що стало основою моновистави «Я вдома».

У ній, між іншим, звучать й вірші Юрія Рибчинского, що народжувалися під час їхніх довгих розмов зі співачкою. Нагадаємо, саме він є автором славнозвісного «Місяця» Могилевської, в ремейку якої зараз звучить «я кажу ні жахливій цій війні».

Продюсером та автором ідеї виступила Нонна Кондрашова. До речі, це вже не перший її успішний театральний проєкт. Вистава за участю Ади Роговцевої «Будьте, як вдома», впродовж 15 років успішно йде на головних театральних майданчиках країни.

Коли і де відбудуться концерти

Про моновиставу Наталії Могилевської «Я вдома» - говорить увесь столичний бомонд. Пропустити її, як кажуть, великий культурний гріх.  

  • Кам’янець-Подільський - 28 жовтня о 19.00 в міському будинку культури.
  • Хмельницький - 29 жовтня о 18.00 в Хмельницьокму академічному театрі імені Михайла Старицького.

Вартість квитків від 230 гривень.

Придбати квитки можна, перейшовши за цим посиланням https://kontramarka.ua/uk/natalia-mogilevska-56999.html

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up