У Хмельницькому розцвів мак та працював фонтан із повітряних кульок

У Хмельницькому розцвів мак та працював фонтан із повітряних кульок
Перший в Україні фестиваль із аеродизайну відбувся у нашому місті. Аеродизайнери із Росії, України та Казахстану впродовж 16 годин творили фігури із повітряних кульок.

Учасики фестивалю зізнаються, що на заваді стала погана погода та вітер першого фестивального дня. Однак, на щастя, майстерність авторів взяла верх. Фігури таки прикрасили площу перед кінотеатром ім. Шевченка.

Учасниці із Дніпропетровська Світлана та Юлія у захваті, що потрапили в команду до свого кумира із Росії.

Відео дня
>  - Ми по жеребкуванню потрапили в одну команду, - розповідає Світлана. - Це дуже цікаво, адже майстри великого рівня з'їхались сюди. Дуже хочеться чогось нового навичтись. Ось це наша робота. Було не важко, адже з таким капітаном як у нас все виходило просто зі сміхом і веселощами.

Ось такі фігурпи були виставлені командами на оцінювання хмельничанами.

 - Надзвичайна краса, - каже Ірина, яка прийшла на свято із донечкою Дашею. - Ніколи не думала, що можна такі шедеври створити із самих лише кульок. Я сама працюю у школі-інтернат, і вважаю, що такі методики варто було б застосовувати і у реабілітації діток із вадами.

Розважали присутніх і піснями і танцями дітки на сцені.

На фестиваль завітали і гості із-за кордону, з міста Уфи (Росія).

 - Ми вперше в Україні, і вперше на такому чуді, каже Валентина. - Ми кожного дня приходили на фестиваль. Приємно, що участь беруть і наші земляки з Росії. Я просто в захваті від такого прекрасного шоу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Обязательно пришел бы, посмотреть на эту красоту. Но УВЫ.
  • Anonymous

    А у нас всё, как обычно - сообщают о событии, когда оно уже произошло!(((( Анонсов почти не бывает....
  • Anonymous

    Прекрасний захід, молодці!
  • Anonymous

    а не могли раньше предупредить, чтобы больше людей пришло полюбоваться ?(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera 09:37 У Хмельницькому аварійні відключення світла: адреси 09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон 21:11 На "щиті" повернулись семеро захисників з Хмельниччини. Хто вони 20:35 Де не буде світла у Хмельницькому 15 травня (АДРЕСИ) 20:01 Голівудські зірки з українським корінням: дізналися, хто з Хмельниччини 19:41 Де вигідніше у Хмельницькому: порівняли ціни на курятину photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up