З парадом та гучним концертом: як хмельничани будуть святкувати День Незалежності

З парадом та гучним концертом: як хмельничани будуть святкувати День Незалежності
Парад вишиванок 2017
  • У ці вихідні українці відсвяткують 28-й День Незалежності.
  • З нагоди свята у нашому місті відбудеться одразу кілька яскравих заходів. Що та коли запланували, дивіться далі.

24 серпня Україна відсвяткує свій 28-й День Незалежності. З цієї нагоди хмельничанам підготували одразу кілька цікавих подій. Уже традиційно у нашому місті влаштують вишиванковий парад. Хмельничани у вишитих сорочках пройдуть центром міста. 

Окрім цього, на території Молодіжного парку влаштують святковий концерт. Публіку розважатимуть такі гурти як "Мотор'ролла" та "Шпилясті кобзарі". Початок концерту о 18.00.

Також на території парку діятимуть смачний фудкорт та фото зони.

Відео дня

Усіх запрошують приєднатися та разом відсвяткувати День Незалежності.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • валентина

    Буды голосовать за сымчишина. С ним город преобразился, все попередники обещали , а строили себе заводы гвоздей, заправочные станции, банки, скупляли все центральные улицы . А только команда сымчишина пришла и город преобразился , и заасвальтировались все дороги, и карманы для транспорта, и чего стоит зона против ЖД вокзала , которая годами обещалась , и новый парк троллейбусов, и построенные футбольныетполя, почищены все деревья, а раньше как лианы с одной стороны другую сторону улицы перекрывали, и как в винеце на столбах цветы как в европе, всюду фонтаны и фотозоны возлеиних, спортивные и детские майданчики, новые детские садики и школы построены. Лекарства на тумбочку. Первые три дня реанимации бесплатно. Посещение реанимации тоже бесплатно. Всех кесарят, а не как раньше делают калек для втихи областной раде. А для деток скооооолько развлечений. Море развлечений. И для молодёжи молодёжный парк. Все как-то изменилось всего за четыре года. И порядок с будивельними компаниями навел, а помните как когда-то вот те квартиркит, что против чкальника, пятерым сразу продавались?! Ни денег не квартир! !

    Олександр Симчишин reply валентина

    Свободівці, ви можете лайкати, плюсувати тощо у різних соцмережах, електронних ЗМІ, на форумах тощо скільки завгодно, але ваша участь у владі і вплив на життя України з кожнем днем меньшає, а скоро закінчиться взагалі. Симчишина чи будь-якого іншого свободівця вже не оберуть у владу, як це зробили із вашим кандидатом у народні депутати від Хмельницького. Ви зрадили Україну, ви розпочали війну Сході і адекватна більшість українців це знає.

    Олександр Симчишин reply валентина

    Потрібно забрати кошти, які надійшли від децентралізації і подивитись,що зробить цей хвалений вчитель історії. А також потрібно залишити кошти від децентралізації і подивитись, що зробить інший нга місці цього жителя Йосипівки. Те що він поставив сральню у центрі міста вважати за його заслугу чи сільський менталітет?
  • SAMKO

    Задовбали... Всюди "Мотор'ролла"... Артисти закінчились???

    Олександр Симчишин reply SAMKO

    Тому що бандерівці при владі, а це бандерівські гурти. Зміниться влада і вже їх запрошувати не будуть. Влада міста не про хмельничан дбає, а про себе і своїх однодумців, свободівців. Звертаю увагу, що не за свої гроші, а наші, платників податків. Звісно доведеться відповісти за таку нахабність. Ще недовго. На виборах і відповідно до Кримінального кодексу України

    валентина reply Олександр Симчишин

    Давайте разберемся кто такие платныки податков . Платнвки податкрв, ето те, кто имеет патенты , и в налоговую платит податок по группах( 1,2,4,3)  И податок по КВЕДАХ!!!! У вас есть квед , по которому вы платите податок??? Прогуглите для себя , что такое кведы и как по них платить подато!!!!!Вы платнык податка, не спешите людей!!? Нет !! Вы платите 23% з зарплаты , ето примерно 800-1000-1500 грн . Но ети деньги вам возвращают материальной помощью, отпускными, за ранг, за должность, за стаж, за квалификацию, за престижность, за интенсивность и т д. И кроме того держава платит за вас больничные , декретные, родовые, послеродовые, и больничные вашим детям , курорты за 10% стоимости, держава строит дет садики, школы и оплачивает учителей в них, держава оплачивает питание в деттсадиках и школах ваших детей, держава содержит поликлиники, больницы , платит им зарплату, вам платит льготы, оплачивает коммунальные субсидиями, Пенсии . Вы вообще не платныки податков, а содержанцы, пристроены, утрыманцы. Настоящие платныки податков ето ПП  базарники Они платят сполна по всем статям !! Платят и за местоместовланыкам рынков ( депутатам) и за стаж и в пенсионный и в налоговую , а содержания как вам не получают??! Ето дискриминация , по чему им не записывают трудовой стаж в трудовую??? Хотелось бы спросить наших державных органов, нашу обласна раду ???? Потому что ей негде дель 480000 пенсионеров с села ??3000000 льготников и пайовиков из села ??? Ето дискриминация людей Настоящие платныки податков - базарники вам что рабы ? Сотрапы? Крепостные? Где запись в трудовой книжке??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up