25 вересня День ангела святкують чоловіки з іменем Семен

25 вересня День ангела святкують чоловіки з іменем Семен

Сьогодні іменини відзначають чоловіки, які мають ім'я Семен. Не забудьте привітати близьких та друзів. 

 

За православним календарем 25 вересня іменини відзначаює Семен. Ім'я має давньоєврейське походження й означає "почутий Богом у молитві".

Святими покровителями Семена вважаються Апостол Симеон, Симеон Богоприємець, Симеон Єрусалимський, Симеон Стовпник.

Зовні Семен більше схожий на матір, ніж на батька. Він добрий і м'який.
З дитячих років він дуже легко знаходить спільну мову з іншими.

Відео дня

Чоловік з таким іменем хороший друг, що завжди допоможе. Він постійно перебуває у вирі подій. Серед Семенів багато обдарованих людей.

Будучи за своєю природою талановитою особистістю, Семен  досягає успіхів у різних областях. Носії цього імені  серйозно ставляться до вибраної професії. Семена очікує успіх, якщо він вибере шлях письменника, музиканта, вченого, лікаря або вчителя.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up