Не всі школи Хмельницького підуть на канікули з 18 жовтня. Які й чому

Не всі школи Хмельницького підуть на канікули з 18 жовтня. Які й чому
Фото ілюстративне - ПРАВДА
  • Осінні канікули в школах Хмельницького мали розпочатися 25 жовтня.

  • В департаменті освіти рекомендували розпочати їх раніше - з 18 жовтня.

  • Та ця рекомендація - не для всіх.

  • Хто ще навчатиметься й коли вони будуть відпочивати?

Осінні канікули в українських школах мали розпочатися 25 жовтня й тривати до 31 жовтня. Такими були рекомендації Міністерства освіти та науки України. Однак у департаменті освіти та науки Хмельницької міськради рекомендували перенести їх на 18-24 жовтня.

Заступниця директора департаменту Ольга Кшановська пояснила, що причиною такої рекомендації стали вихідні, які триватимуть чотири дні поспіль (14 по 17 жовтня). Перенесення канікул дозволить зробити відпочинок дітей більш тривалим. За її словами, з такими пропозиціями до працівників департаменту неодноразово зверталися батьки.

Журналістам ВСІМ стало відомо, що 18 жовтня канікули розпочнуться не в усіх школах Хмельницької громади. Винятком стали НВО №1 та НВК №31. Чому ці заклади не будуть дотримуватися загальної рекомендації, пояснила директорка департаменту Надія Балабуст.

Відео дня

У цих школах осінні канікули розпочнуться 25 жовтня, як і планували раніше, й триватимуть до 31 жовтня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Севастьянова Ирина

    Недоцільно зараз випускати дітей в школи. Треба продовжити переривати ланцюг зараження. До того ж при такому опаленні в школах холоднеча. Це також здоров'ю не сприяє. Отже, дистанційка.

keyboard_arrow_up