Пробне ЗНО онлайн. Тест з української мови написали 7 тисяч учнів з Хмельниччини

Пробне ЗНО онлайн. Тест з української мови написали 7 тисяч учнів з Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • 5 квітня відбулося перше пробне ЗНО онлайн від освітньої компанії “ЯвКурсі”. 

Карантин відредагував навчальний процес в Україні. Школярі стали навчатися в режимі онлайн. Виключенням не стали і випускники. Їм, до слова, цьогоріч доведеться здавати ЗНО й до нього варто ретельно підготуватися. Традиційно перед основним тестуванням для школярів проводили пробний тест, аби вони краще зрозуміли саму процедуру екзаменування та потренувалися вирішувати завдання.

Цьогоріч традиційне пробне ЗНО можна пройти онлайн. Школярі мають можливість перевірити свої знання, не виходячи з дому. Старшокласники зі всієї України зможуть скористатися безкоштовною послугою проєкту компанії “ЯвКурсі”. Він проводиться у рамках Програми підтримки абітурієнтів, що підтримується Міністерством освіти і науки України.

5 квітня учні могли здати перше пробне ЗНО онлайн. Це був тест з української мови та літератури.

Відео дня

Як повідомили в пресслужбі "ЯвКурсі", 5 квітня тестування охопило 225 729 старшокласників, що на 7067 більше кількості зареєстрованих на платне пробне ЗНО від УЦОЯО.

Кількість учасників пробного ЗНО онлайн з української мови та літератури в Хмельницькій області склала 7 427 осіб. 

12 квітня відбудеться пробне ЗНО з історії України. Кількість реєстрацій онлайн вже 208 429 (у УЦОЯО — 37 860). Реєстрація триває. Цього ж дня можна здати математику. На неї уже зареєструвалося 198 351 особа (у УЦОЯО — 62 388). Реєстрація триває.

26 квітня можна буде здати англійську мов. На тест з іноземної мови уже зареєструвалося  200 768 осіб (у УЦОЯО — 45 844). Реєстрація триває.

Також 26 квітня пройде пробне ЗНО з біології та фізики.

Для того, щоб взяти участь, варто зареєструватися на сайті.

Нагадаємо, раніше у МОН повідомляли, що через епідеміологічну ситуацію буде скасовано державну підсумкову атестацію у 4 та 9 класах. Окрім того, зазначалося, що 15 квітня буде оприлюднено онлайн-пробне ЗНО з усіма необхідними поясненнями.

Як пише uatv.ua,  т. в. о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій у випуску програми “5 вопросов на злобу дня” на телеканалі “Дом“ розповіла, що в середині квітня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти можна буде ознайомитися з відеоінструкцією щодо основних етапів проходження ЗНО. Про це буде інформація і на сайті Міністерства освіти і науки. Щодо пробного ЗНО – воно буде проведене, але терміни залежать від закінчення карантинних заходів в Україні.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up