У Хмельницькому продовжили дистанційне навчання

У Хмельницькому продовжили дистанційне навчання
Фото - "Українська правда"
  • “Дистанційку” продовжили ще на тиждень.

Школярі Хмельницького продовжать навчатись дистанційно. Таке рішення прийняли під час позапланового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. 

“Перевести заклади загальноосвітньої середньої, позашкільної та мистецької освіти на дистанційну форму навчання, крім Давидковецької ЗОШ, Іванковецького ліцею, Копистинського НВК, Пироговецького ліцею, Шаровечківської ЗОШ, Богдановецького НВК, Водичківської, Масівецької, Мацьковецької та Олешинської гімназій, Малашовецької початкової школи”, - йдеться у рішенні. комісії.

Учні будуть навчатись дистанційно з понеділка, 7 лютого. Попередньо такий формат навчання буде тривати до п'ятниці, 11 лютого. 

Відео дня

Департаменту освіти і науки порадили проводити постійний моніторинг захворюваності учнів та педагогів, контролювати дотримання протиепідемічних заходів та забезпечити заклади дезінфекторами і засобами індивідуального захисту. 

Нагадаємо, школярі Хмельницького мали вийти з дистанційного на очну форму навчання з найближчого понеділка. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Василий Розуман

    Здорова нація та щасливі забезпечені люди це не про цю країну .побори штрафи захмарні тарифи та штрафи...
  • Василий Розуман

    4та доза експерементального уколу все покращить Вам пообіцяють що червона зона в кінці березня відступить. Закінчиться 2х пічний експеримент з геноциду і наступить інший...
  • Ольга Давиденко

    Проведите статистику во сколько раз за последний год возросло обращения детей к окулистам!Дети по пол дня сидят перед компами и ещё дальше чтобы сделать уроки!😡

    Natalie Mudrik reply Ольга Давиденко

    Ольга Давиденко таки да😞
  • Читач04

    Це є нормальне рішення. Подивіться скільки людей щодня стоїть біля пунктів здачі на ПЛР. Спаду ще не видно.

keyboard_arrow_up