У МОН пояснили, як для студентів завершиться навчальний рік

У МОН пояснили, як для студентів завершиться навчальний рік
Фото - сайт МОН
  • Освітнім закладам рекомендували поновлювати навчальний процес за можливості.

  • Деякі заклади освіти будуть переміщенні з постраждалих регіонів.

Навчальний рік 2022 буде завершуватись за планом - у міру можливостей закладів освіти та студентів. Про особливості освіти у воєнний час повідомив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

За його словами, освітні заклади повинні за можливістю поновлювати навчальний процес в денному, змішаному та дистанційному форматах. За потреби, студентам повинні надавати індивідуальні графіки навчання.

Найважливішими залишаються життя студентів та працівників освіти, тому в першу чергу освітні заклади повинні зважати на безпеку навчального процесу і вже потім на деталі.

Відео дня

Якщо особа втратила документ про освіту, їй, за можливості, необхідно звернутися до закладу освіти, що видав документ. Оскільки ці документи є в державному реєстрі, їх можливо поновити.

Нагадаємо, замість ЗНО цього року вступники будуть здавати мультипредметний тест. Він складатиметься з трьох блоків завдань із мовних тем з української мови, всіх тем з алгебри та геометрії, а також завдань з історії України. На території Хмельницької області буде працювати 11 майданчиків для складання тесту. Зокрема, по 3 у Кам'янці - Подільському та Шепетівці та 5 у Хмельницькому. Іспит буде проводитися з 1 по 11 липня.

Читайте також: Робота під час війни: які вакансії пропонують на Хмельниччині.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up