10 мільйонів на нове житло: хмельницьким рятувальникам роздали 21 квартиру

10 мільйонів на нове житло: хмельницьким рятувальникам роздали 21 квартиру
  • 21 родина відтепер мешкатиме у нових квартирах в Раковому.

  • Для вручення ключів завітав очільник ДСНС України Микола Чечоткін.

  • Рятувальники також отримали нову техніку та засоби спецзахисту.

Щороку комунальникам, медикам та правоохоронцям вручають десятки нових квартир. Не винятком стали і хмельницькі рятувальники. Минулого року їм вручили 39 квартир.

 

Відео дня

Надворі уже 2019 рік, і сьогодні, 22 березня, 21 родина надзвичайників стала власниками новеньких помешкань. Їх оселили у триповерховій новобудові на Гарнізонній, 17б. На місці теперішнього будинку раніше було овочесховище. За 10 мільйонів гривень його реконструювали під житловий будинок. Зараз там облаштована для проживання 21 квартира - 9 однокімнатних та 12 двокімнатних.

Дружина рятувальника, який працює уже понад 20 років, Альона Рівна зізнається, що квартиру сім’я чекала дуже довго. Разом з двома доньками вона не приховувала щастя від отримання квартири.

  • Квартиру чекали з тих пір, як чоловік працює, 20 років. Дуже подобається квартира, кожна кімната окремо, велика кухня. І розташування дуже зручне. Будемо заселятися десь ближче до літа, діти закінчать школу, та й переїдемо до нової квартири, - сказала Альона Рівна.

Вручати ключі від довгоочікуваних помешкань приїхав голова ДСНС України Микола Чечоткін. Нове житло вручили 21 родині рятувальників. Чимало з працівників ДСНС брали участь у різних завданнях - від пожеж до ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. На омріяне житло деякі з них чекали не один рік. Черга на “квадратні метри” доходила до не одного десятка років. Кожне помешкання просторе, у них зроблений косметичний ремонт, підведені усі необхідні комунікації.

За справну службу нагородили кращих працівників ДСНС Хмельниччини. Рятувальникам придбали 5 пожежно-рятувальних автомобілів на базі МАЗ. На них витратили 25 мільйонів гривень. Крім того, надзвичайникам передали 160 комплектів захисного одягу, пожежні куртки та маски.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Михайло Хабаль

    совок невмирущий...саме так і варто сприймати це невігластво з роздачі спільного майна в приватні кишені...
  • Сніжана Скотинянська Верзун

    Вже б молодим спеціалістам-освітянам щось роздавали ;)
  • Сніжана Скотинянська Верзун

    Вже б молодим спеціалістам-освітянам щось роздавали :)
  • Сіма

    В середньому у нових будинках нові квартири (одно- та двокімнатні) коштують 250-350 тис. гривень. Тобто за 21 квартиру у новому будинку 6 млн.гривень. А це квартири у бувшому вже збудованому овочесховищі тобто лише переобладнали готову будівлю, а не будували новий будинок і  витратили аж 10 млн. гривень. Висновки очевидні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up