15 жовтня — День сільських жінок

15 жовтня — День сільських жінок
Фото ілюстративне
  • Як правило, сільські жінки живуть у складніших умовах, порівняно зі своїми міськими подругами.
  • Цей день має нагадати, наскільки цінною є праця кожної сільської жінки.
 

Більше чверті всього населення планети становлять сільські жінки. Тож не дивно, що у світі вирішили запровадити свято присвячене саме їм.

Щороку 15 жовтня відзначають Всесвітній день сільських жінок. Ініціаторами запровадження цього свята є учасники Жіночої конференції в Пекіні, яка проводилася під егідою ООН в 1995 році. День сільської жінки — це день, коли суспільство має звернути особливу увагу на життя жінок у сільській місцевості, адже багато з них не мають доступу до якісної медицини, освіти, сфери обслуговування. Цей день має нагадати, наскільки люди зобов’язані сільським жінкам і наскільки цінною є їхня праця, що часто залишається непоміченою, який неоціненний внесок роблять сільські жінки для утримання кожної міської родини та держави загалом, пише Zik. 

Це свято засноване для того, щоб зробити вагомим для всіх той неоціненний внесок, який роблять сільські жінки для держави в цілому.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • валерія

    Да, це правда. особливо утримують жіночок ДЕРССЛУЖБОВЕЦЬ, котрі рік попрацювали, шість в декреті, ще зо два роки в отгулах і на лікарняному - і всеее, 10 років дерслужбовця вже єєєєє!! Стаж дерслужбовця вже є!! І з 30 років до 100 років їх тре утримувати !! Проїзд льготний. Комунальні льготні. І пенсія від 65 000-200 000 в міс. Приходьте я покажу вам таку бабусю))))Старайтесь , старайтесь, є для кого все життя трудитись!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 у Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up