23-річний хмельничанин випав з потяга під час руху

23-річний хмельничанин випав з потяга під час руху
  • Хлопець отримав травми та потрапив до реанімації.

Інцидент стався вночі 26 липня у потязі сполученням "Львів-Маріуполь". За попередніми даними, 23-річний пасажир, мешканець Хмельницького, відкрив двері у тамбурі під час руху, не втримався та випав з вагона. Він отримав тяжкі тілесні ушкодження та потрапив до реанімації.

Як повідомили у поліції Львівської області, за фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначені експертизи.

Також відомо, що постраждалому хлопцеві потрібна кров. 

Відео дня

"Матір травмованого, Валентина Бійдюк, (0972056213) просить усіх небайдужих здати плазму крові (група крові А (ІІ) Rh -) для сина Владислава", - повідомили правоохоронці.

Читайте також: На Хмельниччині потяг наїхав на чоловіка: він втратив обидві ноги (ФОТО) 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ірина Понятовська

    Слава богу,що живий цей потяг рухався попереду нашого потягу, то ми запізнилися на 1.5години,але головне,що людина жива і хай одужує.
  • Инна Гайдук

    Дійсно несинітницю несуть, щоб людям допомогти поможливості дати розголос на здачу крові , то пишуть дурницю. Ви не знаєте людей ,Ви не знаєте Владислава. Чому були двері відкриті чи як їх відкрили,де був провідник цього ніхто невзнає. Не судить людей якщо ви їх не знаєте і не знаєте як дійсно сталось , тому що Батькам найважче, будьте людьми . Владиславу одужання а Батькам терпіння і всім Вам Божого благословення .
  • Альона Ситницька

    33 річний.. одужання швидкого🙏🙏🙏
  • Альона Прокопишена

    Люди, в вас мізки є??? Такі нісенітниці писати!! У людей горе! Крім того, є стосовно цієї ситуації купа запитань. Одне з них, про правдивість версії, так як є неспівпадіння, а ця версія може бути лише прикриттям залізничників та нашої поліції.

    Рост Сергеев reply Альона Прокопишена

    У нас они есть, проблема, что у тик-токнутой и ютубнутой молодежи их нет.

keyboard_arrow_up