500 доларів з призовника. Посадовець Хмельницького військкомату "погорів" на хабарі (ФОТО)

500 доларів з призовника. Посадовець Хмельницького військкомату "погорів" на хабарі (ФОТО)
  • Чоловік намагався підкупити свого ж колегу, аби той допоміг "відкосити" від служби кільком призовникам.
 

Одного з керівників Хмельницького об'єднаного обласного військового комісаріату затримали на даванні хабаря. Про це сьогодні, 18 листопада, повідомили у ДБР.

За попередньою інформацією, посадовець запропонував своєму колезі — керівнику одного із міських військкоматів 500 доларів США за кожного призовника, якого той визнає непридатним до проходження строкової служби.

Військовослужбовця було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після передачі ним 1 100 доларів США за відповідне рішення для двох призовників. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Відео дня

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.після надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України). Наразі триває досудове розслідування.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анна Неверова

    Читаю и фигню. Кто хочет - находит, а кто не хочет - то ищет причину.
  • Олександр Тихун

    Так это одного поймали , а скольких нет ? Делают отсрочку от армии , но для заработков здоров .
  • Зигмунд Зондер

    керівнику одного із міських військкоматів? так він же один той міський військомат. і там якраз новий керівник. виходить шо такса помінялась разом з керівником, а хлопця не попередили. ось і зальот. вибачте хайп. а як інакше таксу піднять?
  • Віталій Нечипорук

    Посадовець запропонував колезі за кожного призовника по 550 доларів ( це по блату)! А якби незнайома людина рішала то военком відмовився або такса була завищена! А чому взяли- тому що військомати ведуть прокуратури і вищі слідчі органи СБУ( а особливо стежать за военкомами)!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up