Діви отримають приємні сюрпризи, а Водолії — скандали. Гороскоп на тиждень

Діви отримають приємні сюрпризи, а Водолії — скандали. Гороскоп на тиждень
Фото: ua.depositphotos.com
  • Що готують зорі для кожного знаку зодіаку з 21 по 27 вересня, дізнавайтеся далі.  

Овен

Цього тижня вам треба навчитися відмовляти друзям у допомозі, адже вони цілком можуть використовувати вас у своїх власних цілях. Не нехтуйте власними пріоритетами, зробіть атмосферу навколо комфортною для себе, пише 24tv.

Сприятливий день: 21 вересня
Несприятливий день: 26 вересня

Телець 

Ваші бажання збігатимуться з вашими можливостями, тож довіртесь зіркам – вони приведуть вас до успіху. 

Відео дня

Сприятливий день: 22 вересня
Несприятливий день: 21 вересня

Близнюки 

Цього тижня поспіх може стати причиною проблем. Можливий несподіваний поворот справ, який може застати вас зненацька. 

Сприятливий день: 22 вересня
Несприятливий день: 24 вересня

Рак  

Цього тижня ви можете поставити крапку в спірних питаннях та почати шлях до підкорення нових вершин. Не піддавайтеся на провокації і тоді вашим планам нічого не загрожує.

Сприятливий день: 27 вересня
Несприятливий день: 25 вересня

Лев  

На вас чекає не найкраще фінансове становище. Також можуть з'явитися незручні ситуації. Однак зовсім скоро все зміниться у кращу сторону.

Сприятливий день: 26 вересня
Несприятливий день: 23 вересня

Діва 

Нарешті настав час, коли вам вдасться закінчити початі справи. Також можлива зустріч з цікавими людьми. Вас чекають приємні сюрпризи та нові захоплення. 

Сприятливий день: 25 вересня
Несприятливий день: 24 вересня

Терези 

Постарайтеся цього тижня не відмовляти в допомозі іншим. Не сумуйте та не квапте події, і тоді все складеться найкращим для вас чином.

Сприятливий день24 вересня
Несприятливий день: 23 вересня

Скорпіон 

Ви зможете нарешті розпрощатися з минулим, щоб спокійно насолоджуватися теперішнім. Також зірки радять зайнятися внутрішнім станом та відновлювати свої енергетичні ресурси. 

Сприятливий день: 27 вересня
Несприятливий день: 30 вересня

Стрілець  

На роботі справи підуть вгору. Варто не відкладати справи, а зайнятися ними та завершити до кінця. Також астрологи рекомендують починати відкладати гроші. В майбутньому на вас чекає велика покупка.

Сприятливий день: 21 вересня
Несприятливий день: 25 вересня

Козеріг 

Цього тижня вам буде все легко вдаватися. А ось для збереження доходів треба навчитися економити. На вихідних не забувайте відпочивати.

Сприятливий день: 27 вересня
Несприятливий день: 26 вересня

Водолій 

Будьте обачнішими, адже поруч може з’явитися людина, яка користуватиметься вашою добротою у своїх цілях. Також можливі скандали з рідними. Спробуйте знайти будь-який компромiс, щоб виправити цю ситуацiю.

Сприятливий день: 26 вересня
Несприятливий день: 24 вересня

Риби

Цього тижня ви зможете навести лад у всіх справах та розібратися зі складними питаннями. На вихідних вам варто відправитися на відпочинок, адже повний релакс подарує вам заряд позитивних емоцій. 

Сприятливий день: 23 вересня
Несприятливий день: 26 вересня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up