До Дня Незалежності хмельничани влаштують різнобарвний флешмоб у центрі міста

До Дня Незалежності хмельничани влаштують різнобарвний флешмоб у центрі міста
  • 23 серпня головну площу міста "розмалюють" фарбами холі.
  • Усіх охочих запрошують приєднатися до дійства. 
  • Учасникам гарантують позитивні емоції та унікальні фотографії.

Уже цього тижня Україна відсвяткує свій 27-й День Незалежності. З цієї нагоди у Хмельницькому влаштують багато урочистих заходів. Значна їх кількість запланована не лише на сам День Незалежності, але й на День прапора, який святкуватимуть 23 серпня.

Відзначити свято красиво та яскраво вирішили в управлінні юстиції Хмельницької області, для цього ініціювали різнобарвний флешмоб. Захід влаштують о 10:40 на майдані Незалежності. Усіх охочих запрошують приєднатися. Учасники "розмалюють" площу яскравими фарбами "холі".

Усім учасникам флешмобу гарантують позитивні емоції та унікальні фотографії.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up