До Хмельницького приїде відомий харківський художник

До Хмельницького приїде відомий харківський художник
  • Його плакати стали символами героїзму захисників України у війні проти російських окупантів. 

Відомий художник Нікіта Тітов приїде до Хмельницького. Його плакати стали символами героїзму українських захисників під час повномасштабної війни. Ще до її початку він створив авторські герби українських міст, у яких наголосив на силі та могутності нашої країни. Ці роботи бачив чи не кожен українець. 

  • Після захоплення острова Зміїний Нікіта Тітова намалював плакат з червоним кораблем-кремлем, який тоне в крові. Тоді прикордонники острова Зміїний на вимогу ворожого корабля здатися - сказали фразу, що стала крилатою "Російський військовий корабель, йди нах#й!".  Роботу з цим висловом розтиражували на білборди у різних містах України, зображення з'являється на заставках різноманітних телепрограм, на принтах одягу та сувенірах, - йдеться в анонсі заходу. 

До слова, виставки художника вже пройшли у столиці, Львові та Харкові. На черзі - Хмельницький. В нашому місті Тітов буде 7 грудня. Про це повідомляють у Хмельницькій обласній адміністрації. 

Всі бажаючі зможуть поспілкуватися з митцем, придбати плакат з його автографом та зробити фото на згадку.  Усі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ. 

Відео дня

Де і коли?

Початок зустрічі о 18.00 у приміщенні Хмельницький обласний науково - методичний центр культури і мистецтва (Володимирська, 103). Вхід  вільний.

Додаткова інформація: 067-84-81-894 Валентина.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up