ДТП у Летичеві: постраждав пішохід

ДТП у Летичеві: постраждав пішохід
Фото зі сторінки ГУ НП в Хмельницькій області
  • Чоловік переходив дорогу поза межами пішохідного переходу.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася  17 лютого близько 13.55 в Летичеві.

Під колесами «Daewoo Sens» на вул. Ю. Савіцького опинився 24-річний місцевих житель. Чоловік переходив автодорогу поза межами пішохідного переходу, зазначають у поліції.

Внаслідок аварії пішохід отримав тілесні ушкодження та шпиталізований до реанімаційного відділення Летичівської багатопрофільної лікарні. Медики оцінюють стан його здоров’я як важкий.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Авто у 28-річного водія з Миколаїщини вилучили та помістили на арештмайданчик.

Наразі встановлюють усі обставини події.

«Чому формулювання «допустив наїзд на пішохода», якщо пішоход «перетинав проїжджу частину автодороги поза межами пішохідного переходу»? Чому не «пішохід, який порушивши ПДД (п.4.8. та п. 4.14 (а, г)), а судячи з фото пішохід подолав чимало перешкод у вигляді дорожніх розділювачів, наразив на небезпеку водія та пасажирів, створивши аварійну ситуацію, і як наслідок - спровокував ДТП завдавши матеріальних збитків? - цікавиться Oleksandr Striletskiy в коментарі до сповіщення правоохоронців. – І чому відкрили «кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події».

А що думаєте ви?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Mariya Samkova

    Якщо винен-має понести покарання... Він буде продовжувати жити, а люди загинули(а як без них дітки, батьки?)
  • Іванчук Дмитро

    Проблема не у відсутності переходів (які доречі є..). Проблема у відсутності мозгів в пешехода (в даному випадку) !!!!!
  • Микола Гребінь

    Я мав на увазі лежачими поліцейськими.
  • Микола Гребінь

    Яка швидкість в населеному пункті.Якщо порушник сирота ,тоді збитку відшкодовує інтернат ,по вашому.Облаштуйте переходи ,на центральній вулиці ,біля шкіл ,буде результат.

keyboard_arrow_up