Гамалій розповів про місця влучання ракет і косоокість терористів

Гамалій розповів про місця влучання ракет і косоокість терористів
Фото - «Суспільне Хмельницький»
  • Дізнавайтеся, куди прилетіло та які наслідки вранішніх ракетних ударів.

Субота, 18 лютого, в Україні почалася з масштабної повітряної тривоги. Близько 9-ї ранку терористи завдали двох ракетних ударів по Хмельницькому.

«Один із них прийшовся по військовому об’єкту, другий – по цивільному, - зазначив в ефірі телемарафону, - очільник  обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. - Терористи – косоокі, їм немає різниці, куди стріляти»,

Згодом у соцмережах Гамалій уточнив: друге влучання було поблизу зупинки громадського транспорту.

Відео дня

«2 цивільних людей звернулися до лікарні за допомогою. Це чоловік та жінка. Чоловік, який має осколкове поранення, знаходився у маршрутці», - додав.

Щодо жінки, то її травмувало дверима, вибитими вибуховпю хвилею.  Вони впали на неї та вдарили по голові.

«Є ще багато людей, які не звертаються за медичною допомогою, - зауважив очільник краю під час телемарафону. - У них - порізи, які можна обробити на місці».

Працівники поліції, акцентував, наразі обходять всі будинки. Перевіряють кожну квартиру. Є такі, де ніхто не відчиняє. З’ясовують щодо перебування власників.

«Коли обстежать всі, тоді й можна буде сміливо сказати, що більше постраждалих немає, - резюмував Гамалій. - Немає загиблих. Це головне».

Наслідком ракетного удару також стала доволі масштабна пожежа. Палало на площі 100 квадратних метрів. Але надзвичайники вже ліквідували її.

Вибуховою хвилею пошкодило 11 автомобілів, цивільні будинки, 3 навчальні заклади,кафе, магазини, вибито сотні вікон і дверей.

До слова,на сайті Хмельницької міської ради з'явилося повідомлення, в якому   мешканців та підприємців, у яких внаслідок вибуху постраждало майно, просять звернутися до УМК «Дубове», що на вул. Симона Петлюри, 61. Там їм нададуть скло, плівки та інші матеріали, що необхідні для першочергових усунень наслідків вибуху.

Попри ракетну атаку окупантів Хмельницький, зауважує Гамалій, - зі світлом. Відключення були, але – аварійні, у районі прильотів.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Тетяна Полежаєва

    Ви реально адекватні писати про косоокість орків? Гамалій теж в нормі?.... Ніколи не коментую прильоти, але ви перевершили усе.
  • Наташа Кармалита

    А що не зрозуміло, там знають чітко дві координати, причому хтось здав, і гатять туди!
  • Дина Христич

    Ми не безсмертні. І чого кіоски торгуют кавою, бо башляють вам 😡
  • Дина Христич

    Чому всі бомбосховища і підвали були зачинені?

    Читач66 reply Дина Христич

    Підтримую !!!

keyboard_arrow_up