Хмельничан кличуть плести маскувальні сітки

Хмельничан кличуть плести маскувальні сітки
Світлини зі сторінки БО «Благодійний фонд «Мир та Відродження».
  • За рік волонтери сплели майже 40 тисяч кв. м.
  • Дізнавайтеся, як допомогти.

Рік, як у спорткомплексі Хмельницького національного університету діє центр із виготовлення маскувальних сіток. Створила його благодійна організація «Благодійний фонд «Мир та Відродження».

За 12 місяців незламності волонтери сплели близько 40 000 метрів квадратних різних розмірів і кольорових гам.  А днями передали на фронт ювілейну, тисячну, сітку.

Відео дня

«Маскування передавалося безкоштовно нашим військовим для маскування техніки, окопів, макетів та інших споруд», - зауважують орагнізатори.

Захисники за сітки дякують. Стрічка благодійників у соцмережах рясніє світлинами з військовими, які вже отримали маскування з Хмельницького. А ще – продукти, засоби гігієни й дитячі малюнки. «Обличчя військових замальовані. Передати їхні емоції тяжко... Вони втомлені та виснажені, але в той же час радіють малюнкам наших школярів та переданим всім іншим потрібним речам, - зазначають волонтери. - Вони знаходять сили кожен день для боротьби з ворогом!».

До речі, у центрі завжди потрібні руки. Адже замовлень багато.

 Тож, якщо маєте бажання допомогти, доєднуйтеся!

Приміщення для плетіння сіток облаштоване у спорткомплексі Хмельницького національного університету (вул. Інститутська, 8/2).  Плетуть там сітки упродовж всього тижня з 8.00 до 19.00.

Між іншим, плетіння сіток декого з волонтерів навіть надихає на поезію. ось ці рядки написав для волонтерів Роман Адамович.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитрий Гулевский

    ШАНОВНІ ВОЛОНТЕРИ НАПИШІТЬ ВАШІ НОМЕРИ ТЕЛЕФОНІВ ПО ЯКИМ З ВАМИ МОЖНА ЗВЯЗАТИСЬ. ДЯКУЮ

keyboard_arrow_up