Хмельничан попереджають про небезпечне дитяче харчування

  • Дитяче харчування, яке може викликати спалах  харчової інфекції, вилучатимуть з обігу. 

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області повідомили про ймовірність розповсюдження на території регіону небезпечного дитячого харчування.

Йдеться про інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF. У ньому зазначено про спалах харчової інфекції, що може бути викликана дитячими сумішами зі США.

“ТОВ “Кратія ЛТД” ініціювало добровільне відкликання функціонального дитячого харчування, суха суміш на основі амінокислот “Сімілак Елекеа”/”Similaс Elecare” для дітей з тяжкими формами харчової алергії від народження 400 грамів та функціонального дитячого харчування, дитяча суха суміш початкова гіпоалергенна “Сімілак Аліментум від народження” для дітей від народження/”Similaс Alimentum from birth” for children from birth. Відклик розповсюджується лише на продукцію із номерами серій, вказаних у листі”, – зауважили в Держпродспоживслужбі.

Відео дня

Тож оператори ринку на Хмельниччині  повинні негайно розпочати процедуру вилучення цих харчових продуктів з обігу та у 2-денний строк письмово інформувати про це компетентний орган.

Про вжиті заходи щодо подальшого поводження з дитячим харчуванням необхідно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за адресою: місто Хмельницький, вул. Шевченка, 53, 29007, тел. (0382) 63-07-34, e-mail: [email protected].

Читайте також: Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up