Хмельничан просять не забувати про безпеку на воді під час літнього відпочинку

Хмельничан просять не забувати про безпеку на воді під час літнього відпочинку
  • В спекотні дні люди поспішають до водойм, аби освіжитись.
  • Але багато відпочивальників не замислюються над небезпекою.
  • Лише з початку червня в Україні втопилося 24 особи, з них три дитини.

Купальний сезон у розпалі. Проте, в Україні спостерігається сумна статистика щодо загибелі на водоймах. Так 24 людини потонули за перші 5 днів червня. З них - 3 дітей. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС.

Читайте також: У Славуті в річці знайшли тіло 20-річного хлопця

Усіх мешканців міста застерігають та просять бути особливо обережними під час відпочинку поблизу водойм. Рятівники нагадали основні провила безпеки:

Відео дня
  • У більшості випадків тонуть люди, котрі вміють плавати, і з самовпевненістю запливають далеко від берега. Тож, розраховуйте свої сили.
  • Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених місцях.
  • Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18, повітря не нижче +24.
  • Не лізьте у воду в незнайомому для вас місці.
  • Треба завжди зважати на хвилі, які можуть перевернути людину при вході у воду. Не намагайтеся плисти проти хвилі.
  • Не запливайте за буйки.
  • Якщо човен перевернувся, головне не розгубитися. Треба зберігати спокій, і до прибуття рятувальників триматися за човен, штовхаючи його до берега.
  • Не купайтеся у стані алкогольного сп'яніння.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up