Хмельничани відсвяткували Великдень на природі. Їли шашлик і грали у футбол

Хмельничани відсвяткували Великдень на природі. Їли шашлик і грали у футбол
  • Пасхальні вихідні та сонячна погода змусила хмельничан масово вийти на природу.
  • Місць для відпочинку із гарною природою у Хмельницькому достатньо.
  • Сьогодні, 9 квітня, хмельничани вийшли сім’ями на шашлики. Їли паску і крашанки.

 Сезон пікніків у місті почали в неділю, а в понеділок продовживили. Береги Південного Бугу та дендропарк - найпопулярніші місця серед хмельничан для відпочинку. Та насправді, таких місць у Хмельницькому є більше. Журналісти vsim.ua поцікавилися, як же хмельничани проводять ці святкові вихідні.

На Гречанах неподалік пожежного депо на поляні з креслатими деревами біля річки сиділа компанія дівчат, які смажили маршмелоу на багатті. Перш ніж розташуватись, їм довелося прочистити територію, тому що було надзвичайно брудно.

- Тут гарна природа, тому вирішили не виїжджати за місто. На жаль, тут виявилось дуже брудно. Довелось прибирати, викинули 3 торби скляних пляшок і спалили величезну купу сміття. Тепер стало чисто. Ми дуже добре проводимо час, - розповіла хмельничанка Юля.

Відео дня

А в дендропарку компанія на компанії сидить. Це все нагадує великий мурашник. Запах смаженого м’яса зробив свою атмосферу, чути сміх компаній, весело граються і бігають діти. На галявині грали у футбол та бадмінтон. Хтось читав книжки або ж насолоджувався музикою просто неба.

 - В дендропарку дуже багато компаній, важко навіть місце було знайти для відпочинку, тому що все зайнято. Більш-менш тут чисто, але сміттєві баки переповнені, навіть не було куди кидати. Сьогодні гарна погода, маємо чудовий час, - поділилася хмельничанка Аліна.

 - Тут весело, дуже багато людей, тепло. Погода, напевно, повпливала на те, що тут дуже багато людей прийшло, комфортно відпочивати. Поки ще чисто. Нам ще пощастило, одразу знайшли місце. Був теплий мангальчик, люди перед нами сиділи, десь тільки пішли. Є ще поки патички, - сміється, - ще не всі визбирали. Нікуди не поїхали за місто, в нас тут комфортно, розповів, маринуючи шашлики, хмельничанин Богдан.

 - Ми прийшли сюди на пікнік, відпочивали, співали, каталися на поломаному роздвоєному дереві. Воно пружинило і добре було гойдатися, - розповіли хмельничани Олексій, Владислав та Павло.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Alina Masalitina

    А ми чудово відпочили з сім'єю і навпаки спершу прибрали, а тоді сіли відпочивати,та й після себе звісно прибрали. Відпочивати на природі добре і треба,просто потрібно бути культурними людьми і прибирати після себе,а сидіти і дома і говорити - люди такі люди м'які,можеш кожен,вам нічого не заважає вийти в парк чи ліс і поприбирати територію, кожен відповідає сам за свою культуру поведінки.
  • Максим Кононов

    Есть же переносные мангалы на ножках. Нет, это не наш метод - нам надо всё усрать
  • Janna Soltus

    А після того шашлика парком пройти не можливо усе загажене бо після себе сміття забрати то не царське діло, люди чому вам впадло після себе прибрати??!!
  • Oksana Sergeeva

    Із-за таких шашличників вже трава в дендропарку не росте. Люди,хіба не можна просто,без костра в парку посидіти,погуляти? Вже немає сил дихати тим димом. Є спеціально відведені місця для шашлика,йдіть туди,або в ліс.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up