Хмельничани зняли відеоролик про наслідки байдужості до виборів

Хмельничани зняли відеоролик про наслідки байдужості до виборів
  • Молодіжна громадська рада презентувала соціальний ролик про молодь і вибори.

  • Її члени сподіваються, що це допоможе подолати байдужість до голосування.

Хмельницькі активісти вирішили: щоб молодь прийшла на вибори, необхідно їх якось спонукати до цього. Тому і створили інформаційну кампанію, щоб молоді люди зрозуміли важливість голосу кожного. Члени молодіжної ради продемонстрували результати кампанії, а також соціальне відео під назвою “Не обираєш? Не нарікай”. У ньому активісти показали приклад типової байдужості хмельницької молоді до виборів та долю голосу кожного.

Голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак зізнається, ідея створити ролик виникла давно. Все почалось з відвідування лекцій та презентацій різних політичних лідерів.

Відео дня
  • Ми відвідували лекції, спілкувалися з молоддю і бачили жахливу апатію. Навіть з найближчого оточення 10 з 13 друзів не хотіли йти на вибори. Ми зрозуміли, що з цим потрібно щось робити, інакше у березні на нас чекає промах. Взимку до нас прийшла ідея зробити ролик, задіяти в ньому молодь і показати їй, що вона не виконує своєї громадянської позиції. У ролику ми залишили відкритий кінець, кожен сам має зробити власний вибір: чи байдуже молоді її майбутнє, - роз’яснює Анастасія Козак.

Сценарій, за словами Анастасії Козак, змінювали кілька разів. Так само міняли реквізит та декорації. Відео створили четверо хмельничан, які заснували власну студію “Bad Rabbits Foundation”. Саме вони мали би розповісти про історію створення ролику. Проте жодного з представників студії на презентації не було. Просувати ролик будуть через соціальні мережі.

Активісти сподіваються на те, що молодь зробить правильний вибір та проголосує на виборах. Однак чи співпадуть очікування з реальністю? Адже віддати свій голос за кандидата - бажання кожного. І примусити це зробити не може ніхто.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Лисун Наталія

    «Оцінюйте кандидатів не за обіцянками, а за плодами їхніх справ, здатністю впоратися із поставленими перед главою держави завданнями», – закликав Синод ПЦУ.

    «Обман чи підкуп виборців, надання їм завідомо нездійсненних обіцянок, фальшування підсумків голосування є виявом неправди, яка є порушенням Божих заповідей. Тому ми закликаємо кандидатів у президенти та всіх учасників виборчого процесу пам’ятати про відповідальність», – зазначається у зверненні Синоду ПЦУ.
  • Микола

    Злочини нинішньої влади перед людством без строку давності:
    1) Убивства громадян України: дітей, стариків, воїнів.
    2) Збройний державний переворот і захоплення влади;
    3) Громадянська війна, розвал країни, зубожіння народу;
    4) Грабіж, корупція, брехня;
    НЕ ВИМАЖТЕ СЕБЕ ЇХ БРУДОМ. НЕ НАДАВАЙТЕ ЗЛОЧИНЦЯМ НІЯКОЇ, НАВІТЬ МОВЧАЗНОЇ ПІДТРИМКИ.

    Сергій reply Микола

    Микола -  вас зі Скаржинець відпустили випадково   ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up