Хмельничанин встановив рекорд України, відкриваючи пляшки зубами за донати

Хмельничанин встановив рекорд України, відкриваючи пляшки зубами за донати
Фото: Укрінформ
  • Олексій Кордзіховський за хвилину зубами відкрив 52 пляшки з металевими кришками.
  • На зібрані кошти чоловік хоче купити дрон для військових і написати на ньому ім'я брата, зниклого безвісти.

Хмельничанин Олексій Кордзіховський за хвилину відкрив зубами металеві кришки понад пів сотні пляшок. За кожну пляшку збирав донати на дрон для ЗСУ. Таким досягненням чоловік встановив національний рекорд.

Про це Укрінформу розповіла керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

"Олексій Кордзіховський встановив національний рекорд, відкриваючи зубами пляшки з металевими кришками. За хвилину він відкоркував 52 пляшки замість заявлених 30-ти. Раніше рекорду в цій номінації не було”, – каже Вєтрова.

Відео дня

За її словами, у чоловіка своя методика відкорковування. А для національного рекорду важливо не лише швидкість, а й щоби здоров'ю претендента не зашкодило. Подія відбувалася в місцевому пабі, перед відкорковуванням усі пляшки ретельно перевірили на цілісність.

Олексій розповів, що такий рекорд він присвятив своєму братові, який зник безвісти на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на Запорізькому напрямку.

Ми втратили з Олегом зв'язок із кінця лютого 2022 року, в його день народження. Він брав участь у боях на Запорізькому напрямку. А першого квітня на дзвінок відповів руський солдат, сказав, що телефон взяв у загиблого. Але ми не віримо, може він у полоні, нам досі нічого не відомо про брата. Сподіваємось, що повернеться живим”, – поділився Олексій.

Чоловік каже, що на зібрані під час встановлення рекорду ставки придбає безпілотник для військових. На дроні напише ім’я свого молодшого брата Олега.

Рекордсмен додав, що якось по-особливому не тренувався. Займатись цим почав випадково, на зубний біль не скаржиться. Як вперше йому довелось відкорковувати пляшку зубами – йдеться на сайті Суспільне.

 «Якось я йшов через парк. Назустріч — група хлопців, з якими не дружив, але знав їх в обличчя. Вони мені сказали: "Мусиш нам відкрити п'ять пляшок. А якщо не відкриєш, то даєш нам 500 гривень". У мене грошей не було. Взяв пляшки й одну за одною відкрив зубами. І після цього випадку зрозумів, що можу ось таке робити», — розповів рекордсмен.

Він також запевнив, що готовий відкрити зубами навіть тисячу пляшок і таким чином зібрати більше грошей на потреби оборонців.

За фахом Олексій — юрист, також займається громадською роботою і захоплюється роуп-джампінгом, рукопашним боєм і народною медициною. Чоловіку 34 роки й у нього є четверо дітей.

Читайте також: Хмельничан кличуть допомогти розібрати завали зруйнованого будинку: репортаж з місця удару

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • І Франко

    Так він скорше немає клепки в голові! Нехай звернеться до психіатра та й отримає інвалідність на кебелку.  Бачив дурнів но цей вже перевершив інших.)))(?
  • Сергей Попович

    Цікаво, а на зуби він також буде збирати таким самим чином?
  • Читач81

    Хай на передку гризе кацапів

    Маріанна Дубова reply Читач81

    а ти вже  там гризеш їх ????
  • Kostia Prytkov

    Треба створити петицію про прісвоєння йому Зірки Героя України

keyboard_arrow_up