Хмельничанка Люда скаржиться на роботу маршруток 29а та 49а. Що пропонує робити?

Хмельничанка Люда скаржиться на роботу маршруток 29а та 49а. Що пропонує робити?
Фото ілюстративне
  • Жінка написала петицію до міської влади.

 

Хмельничанка Людмила Лошатецька звернулася до влади з петицією з назвою "Незадовільний рух маршруту 29а та 49а". У ній жінка скаржиться на проблеми у роботі цих маршруток, а саме на недотримання режиму руху. 

"Усі знають,що Озерна на сьогоднішній день один з найбільш заселений мікрорайонів міста. Жителі щиро раділи, коли нарешті зробили цей довгоочікуваний маршрут. Але причин для радості, як виявилося,не було.... Ще до карантину водії їздили,як їм хотілося. Жодного дня вони не відповідали маршруту, вказаному у них в бусі і тому, що видавав Google маршрут. Діти постійно запізнювалися у школу та садок, а батьки відповідно на роботу.

Але після послаблення карантину водії знахабніли взагалі! Дозволяють собі навіть не їхати до кінцевої зупинки (до лісу), а їдуть собі просто на кінцеву Озерної. На запитання: "Чому ви не їдете?" можна почути відповідь: "А,що я маю заради двох людей їхати туди!"

Відео дня

Вранці з'їжджають з маршруту для того,щоб поснідати там де розвертаються маршрутки на кінцевий Озерній. Вечері неможливо доїхати додому через те,що водії взагалі змінюють табличку — з 29а прибирають літеру А і їдуть по вигідному їм маршруту", - написала жінка.

Жінка просить "прийняти міри" до перевізника та його водіїв.

"Щоб нарешті міський транспорт став зручним і комфортним для пасажирів, а не для власників маршрутів. В іншому випадку,якщо міська рада безпорадна,то ми зможемо змінити це власноруч восени на місцевих виборах", - наголосила хмельничанка.

Підтримати петицію можна тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • вася пупкин

    Подаруйте хтось Лошатецькій лісапета. Бо реально це тупа петиція. Що там їти від тих ведмедів? За 10 хвилин якраз дупу розімне  :)
  • Мастер Автополив

    Люда, сідай за вільне кермо!

    Ігор reply Мастер Автополив

    Дотепно. Але нерозумно. Якщо ти взяв на себе зобов`язання перевізника, то дотримуйся їх. Не влаштовує - значить ця робота не для тебе

    Мастер Автополив reply Ігор

    Якщо хтось взявся за зобов'язання чиновника, судді, поліціянта ле краде і плює на закони? 30 років незалежності, нрод тупо вже тікає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up