Хмельниччина отримала 2 швидкі допомоги від Туреччини й Азербайджану

Хмельниччина отримала 2 швидкі допомоги від Туреччини й Азербайджану
Світлини зі сторінки Хмельницької ОВА
  • Авто передали будинкам-інтернатам для людей похилого віку.

Хмельниччина отримала 2 карети швидкої допомоги «Fiat Ducato» від міжнародних партнерів. Їх за сприяння БО «Захисти Хмельниччину» придбали та передали благодійники із Туреччини й Азейбарджану.

Про це в соцмережах сповістив очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Швидкі одразу ж поїхли до Китайгородського і Новосинявського будинків-інтернатів для людей похилого віку. Там також перебувають і потребують догляду й переселенці з територій, на яких йдуть активні бойові дії. Авто новим власникам особисто передав Надзвичайний і Повноважний Посол Турецької республіки в Україні Ягмур Ахмед Гюльдере.

Відео дня

«Дякую Надзвичайному і Повноважному Послу за допомогу та таку, потрібну нині, позицію турецьких громадян, які наразі проживають в нашій державі, - зазначив Гамалій. - Українці завжди пам’ятатимуть тих, хто простяг руку допомоги у важкі часи, тому і ми висловлюємо співчуття у зв’язку із недавньою трагедією у Туреччині і готові надавати взаємну підтримку турецькому народу».

Додамо, що в області діє 26 закладів догляду за людьми похилого віку.

«Обласна військова адміністрація докладає зусиль і залучає міжнародні організації, аби кожен з них міг надавати якісні послуги для своїх підопічних», - акцентують у пресслужбі установи.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Galyna Grebenchenko

    Скоро буде бізнес в ЄВРОПУ ,БУДУТЬ ВОЗИТИ ЛЮДЕЙ

keyboard_arrow_up