Хмельницький пам’ятає. У центрі вшановують загиблих Героїв Небесної Сотні

Хмельницький пам’ятає. У центрі вшановують загиблих Героїв Небесної Сотні
Фото тут і в тексті - Хмельницька міська рада
  • Вся Україна проводить тиху акцію “Ангели пам’яті”.
  • Як долучитись у Хмельницькому?

В Україні 20 лютого вшановують пам’ять загиблих під час Революції Гідності. Меморіальні заходи проводять у всіх містах. Хмельницький - не виключення. Сьогодні, 18 лютого, хмельничани долучились до тихої акції і вшанували загиблих на Майдані Героїв Небесної Сотні. 

Акцію ініціювали в мистецькій агенції «Територія А». Хмельницький до пам'ятного заходу долучається четвертий рік поспіль. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

Зранку десятки небайдужих хмельничан прийшли до пам’ятника Героям Небесної Сотні та Ангела Скорботи і розвішали на гілках дерев власноруч виготовлених паперових білих ангелів. Вони символізують пам’ять про героїв, що віддали своє життя за краще майбутнє України. Саме ці локації вибрали в місті для проведення тихої акції.

Відео дня

Як додають організатори, акція триватиме сьогодні протягом дня. Всі охочі можуть долучитися, виготовивши паперових янголів. Після цього їх слід принести до пам’ятників Героям Небесної Сотні та «Ангел Скорботи».  

Які заходи проведуть у Хмельницькому 20 лютого:

  • о 15.00 від кінотеатру Шевченка вирушить Марш пам’яті. Учасники пройдуть від кінотеатру до пам’ятника Героям Небесної Сотні вулицями Проскурівською – Свободи – Героїв Майдану.
  • о 15.30 біля пам’ятника Героям Небесної Сотні відбудеться панахида за загиблими героями, прозвучить молитва за Україну та відбудеться покладання квітів.
  • о 18.00 в обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького буде представлено театралізоване драматичне дійство «Діалоги Майдану», присвячене подіям Майдану.

 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач79

    Низький уклін і вічна шана героям Небесної сотні в боротьбі за Незалежність України.Слава Героям!!!
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up