Сьогодні, 5 червня, у 8 окремому полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій у Хмельницькому відбувся "День американської кухні". Подібні тематично-кулінарні дні традиційно проводять щомісяця. Так військові вже куштували польські, грузинські, італійські страви.У кожному випадку кухарі змогли задовольнити найвибагливіші гастрономічні вподобання усіх військовослужбовців. Про це повідомив прес-офіцер Андрій Агєєв.
Отож, у "День американської кухні" військові снідали салатом "Техас" та запеченим філе індички "Рейнджер". На обід - суп "Ахіако", салат "Охайо", картопля "фрі", хот-дог та кола. А на вечерю будуть нагетси з рисом.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.