Хто ремонтуватиме пошкоджену стелу з брендом Хмельницького на Острові Кохання

Хто ремонтуватиме пошкоджену стелу з брендом Хмельницького на Острові Кохання
  • Подарунок місту - щит із брендом міста, що на Острові Кохання, не залишився без уваги вандалів.
  • Невідомі пошкодили напис та залишили “автограф” у вигляді графіті.
  • Чи вдалося відшукати винуватців та хто має займатися відновленням об'єкта, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Днями на Острові Кохання невідомі пошкодили стелу-символ Хмельницького. Її до Дня міста подарувала компанія “Метінвест-СМЦ”. Урочисто її відкрили 17 листопада.

Але не минуло і двох місяців, як вандали дісталися до конструкції і пошкодили її. Зокрема, у надписі “Хмельницький 1431” відсутні елементи у літерах “Х” та “Й”, а у правому нижньому куті з'явилося графіті.

Відео дня

Так виглядає стела після "візиту" вандалів. Фото Юрія Підлеснюка

Журналісти vsim.ua з’ясували, хто й коли візьметься за реставрацію стели та чи вдалося правоохоронцям вийти на слід вандалів.

Символ Хмельницького знаходиться на балансі КП “Парк і сквери”. За словами директора Олександра Боднарчука, їхній працівник вже обстежив об’єкт. Оскільки пошкодження є незначними, то відновлювати напис будуть за кошти підприємства.

У Хмельницькому відділі поліції нам повідомили, що жодних звернень з приводу пошкодження не було. Відомо лише, що факт правопорушення зафіксували і надали письмові запити, щоб дізнатись балансоутримувача та розмір завданих збитків. Відповідно до висновку буде прийняте процесуальне рішення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Підкопайлова

    Ото зловити тих дибілів рукожопих, і заставити змивати всі їхні мозгові убогості...
  • Інокентій

    От усі на базарах, в автобусах, вдома, бідкаються - чому ми так погано живемо?
    Та тому що ми не заслужили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У Хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 13:47 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up