Хто стане щасливчиком, а хто лузером місяця. Гороскоп на грудень

Хто стане щасливчиком, а хто лузером місяця. Гороскоп на грудень
ua.depositphotos
  • Кому пощастить, а кому слід очікувати на неприємності в перший місяць зими.

 

Астролог Василіса Володіна розповіла, що чекає всі знаки Зодіаку в грудні 2020 року, пише видання SlovoFraza.

Овен

У грудні у вас є шанс зустріти свою половинку. У фінансовій сфері краще проявити активність на початку місяця, а всі покупки потрібно завершити до 29 грудня.

Телець

У грудні можливі події, які виб'ють вас із колії. В цілому місяць буде продуктивним і активним, а труднощі варто сприймати як можливість стати кращим.

Відео дня

Близнюки

Постарайтеся знайти спільну мову з ворогами та недоброзичливцями, а конфлікти варто обійти стороною. Затяжні бої можуть відняти купу часу, грошей і нервів.

Рак

Потрібно налаштуватися на позитив і оптимізм, і це принесе вам успіх. Також у грудні очікуються знайомства, які можуть навіть бути доленосними. 

Лев

У першій половині місяця приділіть час домашнім справам. Спробуйте більше прислухатися до порад близьких та не забудьте надати допомогу родичам. 

Діва

Ваш внутрішній настрій цього місяця буде дуже важливий для досягнення намічених цілей. Не давайте порожніх обіцянок, не оформляйте кредити та не беріть в борг.

Терези

Без жалю розлучайтеся зі злими людьми. Емпатія цього місяця буде дуже загострена і це буде впливати на вашу емоційність. 

Скорпіон

У грудні на перший план вийде романтична сфера. У другій половині будьте готові до раптових змін і не покладайтеся на удачу.

Стрілець

Грудень стане місяцем спонтанних успіхів, але не варто покладатися на щасливий випадок. Можуть виникати цікаві ідеї, які позначаться на фінансовій сфері в майбутньому. 

Козеріг

Перша половина місяця буде позитивною у фінансовому плані. Скористайтеся цим. Постарайтеся не перевантажувати себе справами та дозвольте кому-небудь вам допомагати. 

Водолій

Постарайтеся не перевтомлюватися, навіть якщо на роботі залишилося багато незавершених справ. Якщо ви не розділите свої сили рівномірно, то перед святами позитив може змінитися апатією.

Риби

Грудень почнеться з енергетичного підйому. Вас чекають приємні знайомства, чекайте яскравих емоцій.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up