Кам’янецький переїзд обіцяють відкрити у вересні

Кам’янецький переїзд обіцяють відкрити у вересні
Через два місяці на Кам’янецькому переїзді будуть, як і раніше, зупинятися приміські потяги – обіцяють представники Хмельницької облдержадміністрації.

- Нам обіцяли, що здадуть станцію в експлуатацію 1 липня. Але бачу, що об’єм робіт збільшився і ведуться вони несистематично, працівники тут з’являються 2-3 дні на тиждень, – каже голова первинної профспілки захисту підприємництва ринку «Ранковий» Галина Братасюк. – Але добре вже й те, що ремонт все ж таки роблять. 

Відео дня
> Представники обласної адміністрації запевняють, що до вересня на зупинці поміняють колії, виставлять нові бордюри, поставлять сітку для безпеки, аби люди не ходили по коліях та окультурять сходи. Але точної дати відкриття залізничної зупинки ніхто не береться назвати.

- Потрібної техніки не вистачає, її приганяють з інших міст, тому роботи проводяться нерегулярно, але за два дні вже поміняли 350 метрів рейок на центральній колії, – каже начальник управління інфраструктури та туризму Хмельницької облдержадміністрації Володимир Вербановський.

За словами посадовця, незабаром з Волочиська та Деражні буде зручно добиратися до міста. На зупинці зроблять централізовані переходи, комфортну платформу та відремонтують сходи, що ведуть на міст. Витрати на відновлення сходів взяла на себе міська влада. 

- Взагалі-то, на ремонт переїзду планувалося витратити мільйон гривень. Частину коштів виділило Міністерство інфраструктури, а частину взяли з обласного бюджету, –  говорить Володимир Вербановський. 

Які поїзди будуть зупинятися на станції, поки що остаточно не вирішили. Це питання буде виноситися на громадські слухання, адже зупинка біля торговельного комплексу «Європа» також працюватиме. Більше того, біля «Європи» планують відкрити і автостанцію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up