Кодування каналів. Як українцям дивитися ТБ після 28 січня

Кодування каналів. Як українцям дивитися ТБ після 28 січня
  • З 28 січня, щоб дивитися улюблені телеканали через супутникову "тарілку", доведеться платити.
  • Доступ тим, хто відмовиться від переходу на платну послугу, заблокують.

З 28 січня 2020 року сигнал українських супутникових телеканалів буде закодований. Спочатку сигнал мали кодувати 20 січня, але згодом його перенесли ще на 8 днів. Тож, уже від завтра, українці, які мають безкоштовне супутникове ТБ, не зможуть більше дивитися улюблені телепередачі.

До переліку каналів, які заблокують, потрапили найрейтинговіші. Загалом їх 24, серед них:

  • 1+1, Інтер, СТБ, ICTV, Новий канал, ТРК Україна, ТЕТ, НТН.

У переліку платних також — розважальні, пізнавальні та дитячі канали.

Відео дня

Водночас, близько 40 українських каналів залишаться у відкритому доступі, повідомляє ВВС Україна. Серед них такі:

  • суспільний мовник UA Перший, державні канали Рада і Культура, регіональні канали, а також інформаційні: Прямий, 5 канал, Еспресо ТБ, NewsOne, 112 канал, ZIK.

Аби не залишитися без ТБ, глядачам радили заздалегідь подбати про підключення до офіційного провайдера та заключити з ним договір. Також ті, хто хоче дивитися закодовані канали, мали купити інший тюнер. Він коштує понад 1000 гривень. Пристрій потрібно активувати, звернувшись до кол-центру офіційного оператора супутникового ТБ.

Залежно від того, який пакет обере глядач, провайдери встановили щомісячну плату за перегляд кодованих каналів. Ця послуга коштуватиме від 69 до 250 гривень. Але не виключено, що ці ціни через певний час можуть змінитися.

Друзі, а ви готові платити за супутникове ТБ?

Опитування

Ви готові платити за супутникове ТБ?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Любов Сердунич

    Нав"язали нам сотні каналів БРЕХНІ, то ще й плати за кожну дебільну вигадку?!! Нещодавно міняли тюнери!!! Що, знову хтось винайшов щось нове, закрутив бізнес, а з людей останні жили витягаєте?!!
  • Олег

    Ганьба нашим провайдерам
  • Олег

    Рос.ТВ кодируйте,а не Украинские Дебилы Европа Рос.каналы кодируют,а мы свои
  • Васыль

    Як відрізнити правду від брехні, яких подають з коробки ? Вся правда або брехня комусь вигідна, тільки не простим людям. А взагалі телебачення - це "совкові" пережитки, треба їх викорінювати, - "лед тронулся".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up