Коли і де збирають "зелені відходи" у Хмельницькому (ГРАФІК)

Коли і де збирають "зелені відходи" у Хмельницькому (ГРАФІК)
  • Опале листя та гілля палити не можна. Що ж з ним робити? Це питання не дає спокою мешканцям приватного сектору кожної осені.
  • Нагадуємо, що сміття можна здати комунальникам і ті вивезуть відходи на полігон.
  • Графік збору "зелених відходів", дивіться на нашому сайті.  

Питання "зелених відходів" восени досить актуальне, особливо для мешканців приватного сектору. Хмельничанам вкотре нагадують, що спалювати гілки та опале листя не можна. Також заборонено виносити такі відходи на сміттєві майданчики загального користування. Що ж тоді робити?

Відповідно до графіка, раз на місяць у Хмельницькому вивозять гілля. Для цього його потрібно зв’язати у в’язанки довжиною 80-120 см та скласти напередодні дня вивезення, повідомляють у міськраді.

Графік:

Відео дня
  • перший понеділок місяця – мікрорайон Гречани;
  • перший вівторок місяця – мікрорайон Заріччя;
  • перша середа місяця – Центр;
  • перший четвер місяця — мікрорайон Дубове (по непарну сторону від вулиці Купріна);
  • перша п’ятниця місяця — мікрорайон Дубове (по парну сторону від вулиці Купріна);
  • перша субота місяця — мікрорайон Ракове (вулиця Трудова до перехрестя вулиці Чорновола та Пілотської);
  • перша субота місяця — Південно-Західний мікрорайон.

Також хмельничани можуть самостійно відвезти "зелені відходи" до Центру управління відходами, який розташований біля міського полігону за адресою проспект Миру, 7. Листя та гілля, пов’язане у в’язанки, можна привезти щоденно (крім понеділка) з 8.00 до 19.00. Відходи приймаються безкоштовно.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лена Дддддд

    Коли вивозять гілля в Ружичній?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up