Кому пощастить, а на кого чекають проблеми. Гороскоп на тиждень

Кому пощастить, а на кого чекають проблеми. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 4 по 10 травня, дізнавайтесь далі.

Овен 

Новий тиждень виявиться позитивним. На роботі все буде проходити добре, без особливих навантажень. Наприкінці тижня вас очікують витрати на будинок, пише 24tv.

Сприятливий день: 9 травня 
Несприятливий день: 5 травня

Відео дня

Телець 

Цього тижня краще менше проявляти ініціативу. Також не варто перевантажувати організм фізичною активністю. На вихідних розслабтеся і приділіть увагу відпочинку та улюбленим заняттям.

Сприятливий день: 7 травня
Несприятливий день: 10 травня

Близнюки 

У вас буде багато позитивних подій.  Ймовірно, зовсім скоро у вас закрутиться роман. Не жертвуйте надто багато часу на роботу, вам все одно потрібно відновлювати сили. 

Сприятливий день: 7 травня
Несприятливий день: 5 травня

Рак 

Вам вдасться подолати труднощі, з якими ви боролися  тривалий час. Потрібно правильно розставити пріоритети та поступово виконувати усі завдання. Якщо ви давно мріяли про якусь річ – сміливо купуйте її цього тижня. 

Сприятливий день: 7 травня
Несприятливий день: 10 травня 

Лев 

Час для серйозних рішень та відстоювання своєї точки зору. Будьте сміливішими і активно підходьте до цікавих, креативних ідей. Але постарайтеся нікому не розповідати про ваше особисте життя, навіть, друзям. Нехай дещо все ж таки залишиться з вами.

Сприятливий день: 9 травня 
Несприятливий день: 5 травня

Діва 

Цей тиждень буде вдалим, аби розібрати справи та завдання, які у вас накопичилися. Слід докласти максимум зусиль, аби очікувати на позитивний результат та фінансовий бонус. Вихідні пройдуть спокійно. 

Сприятливий день: 7 травня
Несприятливий день: 5 травня 

Терези 

Початок тижня – час змін, яких не варто боятися. Наприкінці тижня у вас можуть виникнути проблеми з грошима. Постарайтеся записувати усі свої витрати і слідкувати за ними. На вихідних зосередьтеся на своїй зовнішності. 

Сприятливий день: 6 травня
Несприятливий день: 10 травня 

Скорпіон 

Не варто сидіти на місці, у вас буде можливість проявити усі свої найкращі якості. У п'ятницю можливі неочікувані новини, які вас дуже втішать. Але не варто на цьому зациклюватися. Вихідні рекомендовано провести з блокнотом і ручкою: чітко запишіть, що ви маєте зробити в першу чергу після закінчення карантину. 

Сприятливий день: 5 травня 
Несприятливий день: 9 травня 

Стрілець 

Зорі обіцяють вам позитивні зміни. Дні  будуть проходити дуже активно і швидко. На вихідних вас очікують клопоти по господарству. 

Сприятливий день: 6 травня 
Несприятливий день: 7 травня

Козеріг 

На вас чекають хвилювання в особистому житті.  Ставте перед собою масштабні завдання, докладіть зусилля й усе вдасться успішно вирішувати. Вихідні присвятіть домашній роботі. Результат принесе вам задоволення.

Сприятливий день: 9 травня 
Несприятливий день: 6 травня

Водолій 

Зірки прогнозують вам серйозні зміни. Варто проявляти наполегливість та рішучість. Не забувайте дослухатися до порад рідних. На вихідних зосередьте свою увагу лише на тих речах, які приносять вам задоволення. 

Сприятливий день: 4 травня 
Несприятливий день:  8 травня

Риби

Варто завершити усі справи, які  накопичилися, адже чим довше ви будете тягнути – тим більш негативними будуть наслідки. Перша половина тижня буде сприятлива для саморозвитку, але не забувайте про сім'ю. Цього тижня не слід позичати грошей, адже назад ви їх отримаєте нескоро. 

Сприятливий день: 10 травня
Несприятливий день: 8 травня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Читайте також: Хто стане щасливчиком, а хто лузером місяця: гороскоп на травень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олекса Шумейко

    В цю хвилину хмельничани на Майдані Незалежності  виборюють своє конституційне право на працю.

    Elena Dostavka reply Олекса Шумейко

    а что митинг какой-то проходит? просветите.я например от Вас первого эту новость слышу

    Таня reply Elena Dostavka

    мітинг скасування карантину, сторінка Вікарчука в Фейсбуку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up