Кому вдасться розбагатіти, а кому чекати невдач. Гороскоп на тиждень

Кому вдасться розбагатіти, а кому чекати невдач. Гороскоп на тиждень
Фото: pixabay
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 20 по 26 квітня, дізнавайтесь далі.

Овен

Цього тижня ви будете хотіти руху і змін. Але вдалою буде лише друга половина тижня. Тож, важливі фінансові ситуації краще перенести на п'ятницю, пише Gazeta.ua.

Телець 

Відео дня

Багато справ цього тижня доведеться доводити до пуття в один і той же час. Також може забракнути грошей на важливі речі.

Близнюки

Цього тижня у вас з'явиться багато цікавих ідей. Ви власноруч створюватимете шедеври та удосконалюватимете свої вміння. Тож, поділіться своїм досвідом з іншими.

Рак 

Важливі справи краще перенести на кінець тижня, адже вам буде не вистачати стресостійкості та гостро реагуватимете на критику. Чим менше зустрічей і конфліктів буде на початку тижня, тим краще. 

Лев 

На вас чекає тиждень випробувань. Краще перенести усі заплановані зустрічі та зосередитися на роботі. 

Діва 

Не зволікайте з пошуком нової роботи. Майте на увазі, що пропозиції швидко надходитимуть, але так само швидко зникатимуть. Тож, не проспіть свій шанс.

Терези

Тиждень сприятиме відновленню стосунків з рідними та коханими. Не втрачайте контролю та дотримуйтеся обіцянок.

Скорпіон 

Ви з азартом та заповзяттям братиметеся за усі справи, але така активність зараз буде недоречною, ба більше, може нашкодити. Відпочивайте і плануйте своє майбутнє.

Стрілець 

Не варто сподіватися, що гроші впадуть вам на голову, адже успіх є результатом наполегливої роботи. На початку цього тижня на ви отримаєте вигідні фінансові пропозиції, але варто уважно все обдумати та не погоджуватися на них одразу.

Козеріг

Прагматичність може завадити здійсненню важливих задумів. Також цього тижня можливий конфлікт із рідними та яскраві враження на роботі.

Водолій

Не дозволяйте самовпевненості стати на заваді своїх цілей. Не відривайтеся від колективу, адже робота у команді цього тижня дасть добрий результат. У кінці тижня на вас чекає фінансовий успіх.

Риби

Ваш темп життя цього тижня уповільниться, але не слід сумувати. Також цей тиждень буде несприятливим для оновлення гардеробу, адже куплений одяг ризикує назавжди залишитись лише у шафі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ievgen Pervushyn

    омг, тільки звик до рубрики "що не можна робити", так знову антинаукові статті людям в голову запихати зібралися... ви змі чи хто? зупиніться
  • "кислому"на досуг " миж не телевізори робимо один раз купив 10 років служить"

    валентина reply

    Шо те таке кажешь?? Неочем?
  • Привіт, в оплічніків Михайловича вся комбінація розвал ця , "Кислий" пойме всю волочиську політику та зрозуміє що це не його, ти хто немає банківської карти почнуть видавати зарплату за лютий, а мені якщо  невиженуть(за коментар) будупрацювати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up