Кримський міст у вогні: що відомо (ФОТО, ВІДЕО)

Кримський міст у вогні: що відомо  (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з відкритих джерел
  • Близько 6-ї ранку місцеві мешканці почули вибухи.
  • За попередніми даними палає цистерна з паливом.
  • Як росія коментує інцидент.

Палає Кримський міст! Вогонь спалахнув близько 6-ї ранку 8 жовтня. У соцмережах з’явилися світлини й відео.

 

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?19" data-telegram-post="kpszsu/2018" data-width="100%">

Очевидці у коментарях сповіщали, що чули вибух. І був він настільки сильним, що аж у будинках повилітало з вікон скло. Дехто навіть написав, що бачив ракету, яка нібито летіла вбік мосту.

 

Відтак окупаційні ЗМІ з посиланням на так звану  «Кримську залізницю» повідомили, що у хвості вантажного поїзда почалась пожежа. Потяг йшов із Тамані, передає KerchFM.

 

«За попередніми даними, на залізнодорожному полотні горить цистерна з паливом на одній із ділянок Кримського мосту, судноплавні арки не пошкоджені, на жаль», — йдеться в повідомленні СтратКому ЗСУ.

 

Рух Кримським мостом повністю закритий, готується запуск поромної переправи через протоку, заявила окупаційна влада Криму, повідомляє «ТАСС».

 

На під’їздах до мосту для водіїв розгортають пункти обігріву та харчування, зазначив так званий «радник голови Криму» Олег Крючков.

 

У росії інцидент називають ЧП. У «Національному антитерористичному комітеті» заявляють , що на Кримському мосту стався підрив вантажного автомобіля. Це спричинило спалах семи паливних цистерн залізничного складу, що прямував у напрямку Кримського півострова.
Так званий «глава парламенту» Криму Володимир Константинов заявив, що дорожнє полотно нібито пошкодили «українські вандали».

 

«Крим, міст, початок. Все незаконне має бути знищено, все вкрадене має бути повернуто Україні, все окуповане Росією має бути вигнано», – зазначив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк  у дописі у твіттері.

путін доручив створити  урядову комісію через пожежу на Кримському мосту. Глави МНС та Мінтрансу рф виїхали на місце інциденту. Слідчий комітет порушив справу

Тим часом так званий «глава Криму» Аксьонов зазначив, що поромна переправа між Кримом і Краснодарським краєм працюватиме вже нині. Запасу продуктів і бензину в Севастополі є, тож дефіциту не очікується. Зрештою, так кажуть говорити-писати всім про інцидент з мостом.

Терміни відновлення мосту стануть відомими після пожежі. Але так візуально йому здалося , що одна частина автодорожнього полотна, якою можу рухатимя з Криму, ціла. Проживання тих, хто відпочиває у санаторіях Криму, продовжено. Компенсацію їхніх затрат бере на себе Крим.

Укранці в соцмережах події радіють. Наспівують славнозмісне «Хто, як не ми, спалим мости...» та жартують, що недарма день народження путін святкує в День бавовний. Ось Бавовнятко, ймовірно, й привітало диктатора.

До слова, за даними Всеросійського союзу страховиків, збитки  від зриву Кримського мосту станолять  200-500 мільйонів рублів. 

Читайте також: «Горіти в пеклі»: як українці вітають путіна з 70-річчям (МЕМИ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач95

    Такого подарунку дід не очікував)))
    Слава ЗСУ!!!
    Слава Україні!
    Героям слава!
    Так трмиати-МОЛОДЦІ!
    І навіть якщо це чиста випадковість,Бог на нашому боці.

keyboard_arrow_up