Магнітні бурі у травні: коли їх чекати та як вберегти здоров'я

Магнітні бурі у травні: коли їх чекати та як вберегти здоров'я
Фото ілюстративне
  • У травні очікуються кілька геомагнітних збурень. Однак вони не будуть потужними.
  • Але навіть незначні метеоудари можуть впливати на організм та самопочуття людей.
  • Як від них вберегтися, читайте далі.

Цього місяця очікуються три сильні та один середній спалах на Сонці. Перша і найпотужніша в травні магнітна буря буде 5 числа. В цей день магнітосфера буде збуджена, рівень G1, тобто це буде слабка буря. Потім спалахи очікуються 18, 19 та 21 травня. Вони будуть значно слабкішими, однак метеочутливі люди все одно можуть їх відчути, пише УНІАН.

Коли будуть магнітні бурі у травні:

  • 5 травня — сильна магнітна буря.
  • 18, 19 та 21 травня — слабкі коливання.   
Календар магнітних бур на травень 2020

Багато людей під час магнітних бур скаржаться погане самопочуття.

Відео дня

Які симптоми можуть бути у час магнітних бур:

  • головний біль
  • дратівливість
  • сонливість
  • загальна слабкість
  • підвищення артеріального тиску
  • біль у суглобах.

Відтак, фахівці рекомендують у цей період знизити фізичне і психологічне напруження, добре висипатися та харчуватися, пити більше рідини. Також слід більше бути на свіжому повітрі.

Але, варто розуміти, що вплив метеоударів не доведений вченими. Тож, не варто звинувачувати у своєму поганому самопочутті лише погоду чи магнітні бурі.

Як пише Здоров’я 24, електромагнітна активність відбувається постійно і якщо вона досягає Землі, то починає взаємодіяти з магнітним полюсом планети, що викликає полярне сяйво, а не мігрень. Магнітосфера Землі нейтралізує електромагнітний вплив, тому малоймовірно, що його може відчувати організм людини.

Пам'ятайте, якщо ви відчуваєте вищевказані симптоми, не гайте час – зверніться до свого сімейного лікаря. Адже погіршення самопочуття може свідчити про інші захворювання. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Омон Ра

    "Але, варто розуміти, що вплив метеоударів не доведений вченими".
    Ваші мракобісні гороскопи точно не доведені вченими...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up