Майже 600 юнаків з Хмельниччини призвуть до війська

Майже 600 юнаків з Хмельниччини призвуть до війська
Фото - Державна прикордонна служба України
  • Призовна кампанія розпочнеться у жовтні.

З Хмельницької області на строкову військову службу запланували призвати 582 юнаки. Про це повідомив обласний військовий комісар Костянтин Радченко, передає АрміяINFORM.

Як зазначив комісар, 272 юнаки призвуть до Збройних Сил України, 200 - до Національної гвардії України, 85 - до Державної прикордонної служби та 25 - до Державної служби спеціального транспорту.

Новобранців до виконання бойових завдань в зоні ООС не залучатимуть. На цьому наголосив заступник військового комісара – полковник Андрій Богданов.

Відео дня

Осінньо-зимова призовна кампанія триватиме у жовтні-грудні 2021 року за новим адміністративно-територіальним устроєм. Згідно з ним, замість військкоматів в області створили дев’ять призовних комісій. Вони працюватимуть у трьох районах та шести містах обласного значення. Комісії підпорядковані обласному Територіальному центру комплектування та соціальної підтримки.

Цей призов, як і два попередніх, відбуватиметься в умовах карантину. Тому всі призовні дільниці забезпечили дезінфікуючими та індивідуальними засобами захисту. Усіх призовників перед відправленням до збірного пункту тестуватимуть на COVID-19 методом ІФА.

Нових призовників із Хмельницького обласного збірного пункту відправлятимуть на місце служби вже з 5 жовтня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up