Мертвий 11-річний хлопчик біля колій на Хмельниччині: стали відомі нові деталі

Мертвий 11-річний хлопчик біля колій на Хмельниччині: стали відомі нові деталі
  • У Деражнянському районі знайшли мертву дитину біля колій. Як виявилося, Тимофій повертався нічним потягом додому в Київ.
  • Чому загинула дитина, наразі з'ясовують правоохоронці.

Мертву дитину виявив вранці 25 липня залізничний технік поблизу колій у селі Волоське. У поліції повідомили, що загиблим є 11-річний киянин. Він нічним потягом "Рахів - Київ" повертався додому з відпочинку разом з групою дітей. 

  • "Хлопчик Тимофій з групою інших дітей у супроводі вихователя повертався з відпочинку у Яремчі. Батьки його мали зустрічати в Києві. За попередніми даними, зовнішніх ознак насильницької смерті немає. Призначено судмедекспертизу", - повідомляє "УП" з посиланням на речника Нацполіції Ярослава Тракало.

Як зазначають, під час попереднього огляду вагону з’ясувалось, що був відкритий технічний вихід. Чому він був не зачинений наразі з'ясовують. Як уточняють, що на цій ділянці потяг їде близько 100 км/год.

  • "Опитали дітей. За їхніми словами, жодних бійок, чи конфліктів, чи сварок не було. О 1 годину ночі діти лягли спати. Речі загиблого залишись у вагоні".

За даним фактом поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) і за ч. 2 ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей).

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Алла Моисеенко

    УЖАС ...НЕ УЗНАЕМ МЫ УЖЕ ПРАВДЫ ...ОНА УШЛА С МАЛЬЧИКОМ ...НО МАЛО ВЕРИТСЯ В СЛУЧАЙНОСТЬ .
  • Елена Рудакова

    Это самое страшное,когда погибают дети..Ангелы..

    валентина reply Елена Рудакова

    Царство божие, как вы читали библию, ето царство детей
  • Mari Vushuvka

    Вже сюжет на ТСН був , поїзд нового зразка , вікно так відкривається,що туди ледь рука пролазить;
    Дуже все дивно!!!
    А як на рахунок тих мужиків ,які їхали з цим хлопчиком в одному купе і не дочекались поліції?
    Прикро визнавати ,але діти і зараз жорстокі ( просто моя думка з власного досвіду)
  • Эмма Никулина

    Трагедія  ((( батьки відправили дитину відпочити, а натомість. ..Це біда . Співчуття. . .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up