У МОЗ підрахували, скільки усього українців можуть захворіти на коронавірус

У МОЗ підрахували, скільки усього українців можуть захворіти на коронавірус
Фото ілюстративне
  • За прогнозами Міністерства охорони здоров’я, захворіє менше 2% населення. Але є але.

У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що наразі Україна йде за сценарієм, за яким коронавірусом буде інфіковано не більше 2% населення.

За словами заступника міністра охорони здоров’я, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, такий оптимістичний сценарій є можливим завдяки вжитим превентивним заходам. Як він уточнив, при 2% інфікованого населення наша система охорони здоров’я безболісно впорається з тією кількістю хворих. У разі, якщо буде 10% і більше інфікованих, то можливий колапс медичної системи, визнав Ляшко.

У відомстві наголошують, що наразі очікується суттєве зростання кількості виявлених випадків коронавірусної хвороби, адже цьому сприятиме зміна алгоритмів тестування.

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?8" data-telegram-post="COVID19_Ukraine/356" data-width="100%">

Читайте також: Карантин і коронавірус: головні новини за 12 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Таня

    Якщо подивитись що Ляшко говорив з середини березня, то він ніби сам забуває що говорить
  • Олекса Шумейко

    МОЗ найбільший розповзюджувач паніки серед населення.
  • Таня

    Цікаво а що змінюється в результатах крові наприклад у хворих, який гемоглобін у всіх в кого виявили  вірус, і тд. Чи є щось спільне.
    В де в кого була пневмонія а де в кого ні...а як на рахунок складу крові
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up