На багатодітну жительку Хмельниччини склали протокол, бо "розтринькала" соцдопомогу

На багатодітну жительку Хмельниччини склали протокол, бо "розтринькала" соцдопомогу
  • До відповідальності притягнули 35-річну жінку, яка нераціонально витрачала кошти на дітей.

Жительку Хмельниччини притягнули до відповідальності, бо нераціонально використовувала "дитячі" гроші. Інцидент трапився на території Ізяславської територіальної громади. 35-річна жінка отримує  державну допомогу як багатодітна мати-одиначка. На утриманні у неї четверо маленьких дітей, найменшій з яких немає і року. Загалом мама отримує понад 20 тисяч гривень допомоги. Проте поліцейські з'ясували, що діти не отримують належного догляду. У цьому переконались під час спільного візиту з працівниками служби у справах дітей. Навідались до родини за кілька днів після того, як багатодітна матір отримала соціальну допомогу на малечу.

"За декілька днів до нашого візиту жінка отримала соціальну допомогу на дітей. Коли ми відвідували родину – коштів у них майже не залишилось, необхідних продуктів харчування та теплого одягу в дітей було обмаль. Але матір це особливо не турбувало", - зазначив інспектор ювенальної превенції Шепетівського РУП Ілля Риголь.

Як додають у Шепетівському райуправлінні поліції, в будинку багатодітна мама живе разом з коханцем, також періодично навідуються родичі. Проте ніхто з них не працює і не має доходів. Щоправда, це не заважає їм проводити застілля. У зв'язку з цим родину тримають на контролі і стежать за раціональним використанням отриманої від держави допомоги на дітей.

Відео дня

На жінку правоохоронці склали адміністративний прокол за статтею 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».
 
 Читайте також:

Із сім’ї хмельничан вилучили брудну, голодну та хвору 5-річну дитину

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (91)
  • Богдан Хмель

    Зашити ту маму треба)))

    sdfgh cvbnmfghj reply Богдан Хмель

    Семьи разные бывают и с разным количеством детей, нехорошо такое писать. Родила, значит не сгрешила.
  • sdfgh cvbnmfghj

    Давайте не будемо засуджувати, це не наша справа. Ми не знаємо яка там ситуація і що саме привело до цього.

    Богдан Хмель reply sdfgh cvbnmfghj

    ЛЮБИТЬ Секс мамаша

    Богдан Хмель reply sdfgh cvbnmfghj

    Ти мабуть з нею п'єш

    sdfgh cvbnmfghj reply Богдан Хмель

    Не пишите лишнего і не осуждайте, чтобы и Вас не занесло в ту сторону. А карты все же от лукавого, от них нужно избавиться.
  • sdfgh cvbnmfghj

    Одинокой маме с 4 детьми,  без работы, есть не надо? Или быть может Вы присмотрите за детьми, а она пойдет работать? Что такое 20 тысяч на 4 детей + сама мать. Квартплата, подгузники (какая  цена за упаковку и сколько их надо?), горячей воды сколько используется на пятерых?  Продукты... вы видели цены??? И Вы еще смеете осуждать? Одежда... канцелярия, рюкзаки, гаджеты для школы, ежедневные расходы... проезды по 8   грн с одного. Пришли посмотрели продуктов обмаль, а у них всегда они есть, прямо не переводятся?  В магазины не ходят, сами появляются?  Оплата связи и интернета для дистанционного.. Інспектор ювенальної превенціі ніколи за столом не сидів  і не їв?  Застілля... А де ж мають люди сидіти  під час їжі, не за столом? Який зараз прожитковий мінімум на одну людину?

    Читач62 reply sdfgh cvbnmfghj

    Спустись на землю.

    sdfgh cvbnmfghj reply Читач62

    Посчитайте все хорошо.
  • Альонка Дубина

    Таких дуже багато..... А соціальна служба закриває на це очі😠😠😠

keyboard_arrow_up