"На городах все змито, хати підтоплено": села на Волочищині потерпають від жахливої повені (ФОТО, ВІДЕО)

"На городах все змито, хати підтоплено": села на Волочищині потерпають від жахливої повені (ФОТО, ВІДЕО)
  • Через зливи на Хмельниччині з берегів вийшла притока Збруча.   
  • У Волочиському районі затопило одразу кілька сіл. З городів селян позмивало землю, дороги і хати затопили.

Кілька днів на Хмельниччині вирує негода. І якщо в одних районах обходиться без значного лиха, то ось на Волочищині удар стихії виявився надпотужним.

Читайте також: Дороги на речовому ринку та Гречанах затопило

Через високий рівень опадів з берегів вийшла ріка Збруч у селі Тарноруди та Зайчики. Перше підтоплення сталося ще на Великдень, 28 квітня. Однак, згодом усе повторилося. Про наслідки стихії повідомляють очевидці у соціальній мережі Facebook.

Відео дня

"В це важко повірити, але не пройшло і два дні як Тарноруду накрила друга повінь води було більше ніж перший раз. Річка Збруч розвернулась і текла в іншу сторону. На фото річки Тарнорудка Рутка і Шукайвода зі Збручом. На городах все змито вода геть землю забрала. Хати підтоплено", - написав місцевий житель Андрій Майхер.

Фото: andru.mayher
Фото: andru.mayher
Фото: andru.mayher
Фото: andru.mayher

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Павло Побережний

    Пора звикати до змін клімату. Досить бідкатись і ойкати. Купа країн щорічно бачать ще більші зливи і якось живуть. Радійте, що не настав плановий льодовиковий період, а всього на всього рясні зливи прийшли.
    Тим більше таке бувало і 20, і 50 років тому. Не новина.
  • Лисун Наталія

    Господь Бог нагадав людям, що все в Світі залежить від волі Господа. За все в цьому Світі треба платити ...
  • Віталій Грицаюк

    Повирізали захисні лісові посадки дерев..
    Одні різали Інші тихо спостерігали...Це лиш початок..Мовчіть надалі..

    Андрій Бай reply Віталій Грицаюк

    Павло Побережний точно, то клімат ріже дерева

    Tanya Zagorodna reply Віталій Грицаюк

    Ага, особливо помітні глобальні зміни клімату в Карпатах, де гори майже лисі, а одне хвойне дерево зберігає до 6 т води....

    Віталій Грицаюк reply Віталій Грицаюк

    Алёна Мирошникова таки так) це точно..

    Павло Побережний reply Віталій Грицаюк

    Як глобальна зміна клімату пов'язана з рагулями, що ріжуть ліс? Раніше рагулів не було, а Європа бачила і потепління і льодовикові періоди.

    Алёна Мирошникова reply Віталій Грицаюк

    Віталій Грицаюк
    А вони не мовчать, вони ДЯКУЮТЬ!!!
  • Сергей Сергеевич Шибунько

    Бо лic поiхав,а терпеливих лошкiв все меньше та меньше,хай пливуть мабуть,бо не чужi рiзали та грошики валiзили-ось Здобули ,але хто та що-Э рiзниця ?....

    Павло Побережний reply Сергей Сергеевич Шибунько

    Найважливіша риса людей це те, що вони вважають себе пупом землі. Планета переживали ще не такі катаклізми і вирубка лісів не настілки впливає, як ви собі надумали.
    Глобальна зміна клімату відбувається періодично. Таке бувало, ще до того, як люди навчились ліс рубати. І буде після нас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up